Folyamatosan újraindul a Samsung S3 telefonom, mit lehetne tenni?
Sziasztok!
A helyzet a következő. Van egy samsung s3 telefonom ami egyik napról a másikra meghalt. Szóval ha berakom az akkumulátort akkor a samsung galaxy s3 logó bejön és aztán újra és újra és ennyi,eddig jut a telefon. A recovery mod nem jön be,a download az igen de csak addig míg kiírja hogy warning és up vagy down gombot kell nyomni de akármelyiket nyomom megint újra indul. Próbáltam én itt mindent már odin,sp flash tool. 3 napig böngésztem fórumokat,de semmi. Addig jutottam,hogy talán ez valami hirtelen halál dolog. Szóval szervizbe most nem tudom vinni,mert gondolom jó drága lenne a javítása,de nekem most nincs pénzem rá. Valaki tud valami megoldást vagy valami segítséget. Köszönöm
Szoftver frisites jott ki az S3 ra azert indul ujra. Menubol frisitheted, vagy gepre csatlakoztatva kabelel a Smart Switch frisiti.
Nekem ez mukodott a folyamatos ujraindulas utan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!