Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ez milyen már? Euronics

Ez milyen már? Euronics

Figyelt kérdés
Az Euronicsban személyesen rendeltem kedden. Azt mondták, 1-2 munkanapon belül itt van, nagyon max péntekre. Most az a fejlemény, hogy nem tudnak szállítani, mert valaki (akit nem is ismerek ugye), rendelt egy terméket amit nem tudtak még beszerezni, és egyben szállítanak. TALÁN kedden meglesz, de nem biztos. Ez komoly? Létezik ilyen 2016-ban, hogy egy ismeretlen ember rendelésétől függjön, hogy ÉN mikor kapom meg a csomagomat, amikor a szállítás 1-2 munkanap? És ha mondjuk egy hónap alatt sikerül beszerezni azt a valamit annak a valakinek amit rendelt, akkor nekem 1 hónapot kell várnom a rendelt termékemre? Mi a véleményetek erről?

2016. jan. 28. 10:32
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
mond meg nekik, hogy 2016-ban mások az elvárásaid főleg egy ilyen üzlettel szemben ugyh. megrendeled máshonnan, amugy igen én is rendeltem már igy, hogy mástól függöt a szálitás de az még 2015-ben volt és egyáltalán nem sürgetett ugyh. mondtam, hogy ok legyen
2016. jan. 28. 10:45
 2/4 anonim válasza:
52%
A panaszkönyvbe beírhatod a véleményed, mond vissza a rendelést, és rendeld meg máshonnan. Nekem is nagyobbak az elvárásaim a pénzemért, mint hogy így álljon hozzá egy üzlet a vevőjéhez.
2016. jan. 28. 10:50
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Sajnos az a baj, ez a termék nincs máshol ami ilyen "megbízható?" üzletlánc lenne.. kénytelen vagyok várni még, talán a jövőhetet még kivárom, aztán max lemondok róla.
2016. jan. 28. 11:14
 4/4 anonim ***** válasza:
52%

biztos hogy nem érdekelne más mit és honnan rendelt. Panaszt tennék, hivatalosan. Aztán az egészet kiraknám valami nyilvános oldalra (pl. tékozló homár)

Amúgy az euronics-től ne várj sokkal többet. Nyomorult egy banda.

2016. jan. 28. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!