Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az antutu battery tester...

Az antutu battery tester program megbízható / nincs baja az aksimnak?

Figyelt kérdés
van egy lg leon h340n es telefonom. 9 órája van bekapcsolva a telefon ebből 1 óra 40 perces kijelző idő volt. Bekapcsolt wifivel,amikor épp használtam, google chrome os netezéssel,messengerrel,telefonálással, glideal(videó üzenetekhez való program). Ja és leöltöttem egy alkalmazást is. Most jelenleg 76% on van az aksi. Szerintetek ez jó? Le akarnám futtatni az antutu battery tester appot de félek kárt tesz a telefonban.válaszokat előre is köszi. :)) ja és persze 50% os fényerőn, és nem volt bekapcsolva a szinkronizálás, se gps vagy helymeghatározás vagy ilyesmi. visszafogottabban használtam. szerintetek nincs baja az aksinak?

2016. jan. 28. 09:33
 1/1 A kérdező kommentje:
vagy ha problémás az aaksi, (remélem nem) akkor ez a program is jó? [link]
2016. jan. 28. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!