Hogy van ez az iPhone-nal?
Ennyi hülyedséget amit itt leírtok :) máris szédülök. Nekem a telefonom tele van saját zenékkel amit átmásolással oldottam meg (itunes mappába másolod a tetszőleges mp3 zenéket, plusz megint másik mappába a neked tetsző csengőhangolat) ezeket hozzáadod a telefonodhoz, szinkronizálod és NEM KELL semmiért ilyenkor fizetni.
Másik.Ha egy fizetős alkalmazásod volt az androidon, azt nem viheted át iOS-re, de fordítva sem teheted meg. Ez nem nagy dolog csupán nem kompatibilisek.
Olyan meg nincs, hogy megveszed a telefont és többet nem fizetsz egy alkalmazásért sem, hiszen ha pl veszel egy vadiúj bmw-t akkor nem fogják neked ingyen adni a benzint azért mert bmw-d van. a benzin előállítójának semmi köze a te autódhoz azaz az applikációnak sincs köze a telefonodhoz.
Az a baj hogy olyanok beszélték tele a fejed, akiknek nem volt ilyen telefonjuk,ha meg volt is, nem értették ill nem tudták használni akkor.
simán lehet letöltött zenéket is rakni rá. na jó nem simán, mert hugom még mindig bele zavarodik :D de nem kell hozzá mérnöki diploma, de igaz, hogy nem csak annyi mint egy merevlemeznél, hogy ráhúzod és kész. google és megoldaható szerintem.
Van olyan mint a Spotify. előfizetsz és korlátlan zene. Viszont én még az ingyenes időszakban se próbáltam ki szóval erről nem tudok mit mondani.
Rengeteg ingyen alkalmazás van az AppStoreban, én azért évente 1-2-t meg szoktam venni. $1 nem vészes, de ez nélkül is meg lehet lenni. A legtöbb alkalmazást amit szeirntem andriodon használtál ezen is ingyenes.
remélem tudtam segíteni
#5ös: azt hogy nem lehet usb-n simán átmásolni, úgy értettem, mint ahogy az androidnál van, hogy fájlkezelővel áthúzod és kész. Mindenképp meg kell nyitni az iTunest és szinkronizálni, természetesen azért nem kell fizetni.
Ha pénzért szeretnél zenét hallgatni, akkor előfizetsz Spotify-ra vagy Apple Musicre vagy hasonlóra, és akkor fix havidíjjal korlátlan zenét hallgatsz, vagy albumonként ill. zeneszámonként megveszed az iTunes Store-ból a zenéket. Kb olyan 1$/szám, ha albumonként veszed akkor általábab olcsóbb mint számonként megvenni. Az előfizetések meg olyan 10$ körül mozognak hónaponta, itt is lehet ügyeskedni, valahol van családi csomag meg stb. ami olcsóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!