Huawei P8 Lite-ra kell venni kijelzővédőt?
Gyárilag van rajta karcálló műanyag fólia ami elég jó de ha valami komolyabb kell vegyél rá bármilyen H9 keménységű üveg fóliát. Ennél jobb megoldás nincs szerintem.
Az hogy maga a kijelző üvegből lenne azt nem tudom... benyomom erősebben de sehogy nem hajlik be,lehet hogy mégiscsak üveg? :-) tehát tuti erős de törékeny.
Ha rendeltél rá tokot felesleges.
1 Éve használom a P8 lite-omat egy flip-tokkal, ez minden oldalról megvédi.. többször leejtettem, se karcok, se repedés.
Én nem rendeltem, hanem mobilosnál 3000 Ft.ért vettem rá. Nem tudom megéri-e külföldről rendelni, gondolom ezért van, hogy "soká jön meg"
A legjobban az védi meg, ha vigyázol rá, mert ha pofára ejted betonra, akkor mindegy mi van rajta, maradandó nyomot hagy (kivétel persze ha ilyen 1cm vastag ütésálló tokba teszed). Törésteszteket amúgy nézhetsz a YouTube-on.
Szerintem vegyél fóliát, mert így a karcolásokat felfogja a kijelzővédő, és alatta a telefon sértetlen lesz. De enélkül is nyugodtan használhatod, a mostani telefonomon se fólia, se tok nincs, ezerszer ejtettem már le, és nem igazán ártott neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!