Aki Wondows 8.1-et használ telefonon/tableten, segítene?
Figyelt kérdés
Több kérdésem is lenne, mivel tegnap vásároltam egy készüléket, de nekem ez még nagyon új és idegen. Az akkumulátor szemponjából lehetnek a háttérben feleslegesen futó alkalmazások? Ezt hol tudom megnézni? Gmail tud esetleg hanggal jelezni, ha üzenetem érkezik? Ha igen, hol lehet beállítani ezt? Facebook alkalmazást hogyan tudnék rá rakni? Vagy legalább messengert? Ezeken kívül már áttanulmányoztam a készüléket, más gondom nincs vele. Annyi, hogy az androidosom soha nem melegedett ennyire. Ez nagy baj lehet?2016. jan. 27. 10:26
1/2 anonim válasza:
A vissza nyilat hosszan nyomva be tudod zárni a futó alkalmazásokat, váltani közöttük - hasonlóan, mint az androidnál. Ha minden egyszerre fut, normális, hogy melegszik, egyszerűbb alkalmazásoknál nálam nem szokott, pedig elég gyengusz telóm van. Erőigényesebb játékoknál, alkalmazásoknál gondolom előfordulhat amúgy is.
Beállításoknál a hangoknál alul van olyan, hogy alkalmazások hangjelzései (vagy ilyesmi) ott tudod egyesével állítgatni, letiltani a pittyegéseket.
FB, Messenger letölthető az áruházból természetesen, bár a legtöbb eszközön eleve telepítve van. Gondolom a hogyan nem probléma, elég egyértelmű. :D
2/2 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszt. Orak ota nyomkodom, egyre jobban nem tetszik. Facebook feltelepitve, messengert nem enged, gmail nem jelzi hanggal az uzeneteket. Visszasirom az androidot. Ez igy egy sz.r szamomra...
2016. jan. 27. 14:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!