Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mennyiért tudnék eladni egy...

Mennyiért tudnék eladni egy hibás (időnként hangosan zúgó, sípoló) Iphone5- öt tokkal?

Figyelt kérdés
A tok egy egyszerű, olcsó (3 ezerért vettem MediaMarkt- ban), mágneses, kék tok. A telefont már nem lehet megjavíttatni. Fej- vagy fülhalgató bedugásával elmúlik a zúgás.

2016. jan. 26. 17:59
 1/3 anonim ***** válasza:
Attól függ kinek adod el de egy ép eszű ember nem vesz meg egy használtat ha roszz. Szerintem keressél valakit aki ezekkel foglalkozik szerelget telefonokat javít ott tudnád eladni szerintem,az ára attól függ mennyire használható és mennyi benne a jó alkatrész.
2016. jan. 26. 19:27
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Ez telefon egyetlen hibája, és elvileg csak a hangszóró rossz.
2016. jan. 26. 20:43
 3/3 anonim válasza:
Harmincezer körül. De ez szerintem javítható, ha csak a hangszóró rossz. Bár nem láttam a telefont, így nem tudok ítélkezni.
2016. jan. 27. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!