Valami odalt tudtok, ahol van hasznalati utmutato, vagy valami bovebb tajekoztato a samsung s5230 telefon belallitasairol?
Előző vagyok!
Ez érdekes hely, itt minden van speciális beállítások is vannak, amiket alap esetben nem közölnek a vásárlóval! :)
hat nagyon jo az az oldal, de sajnos rajtam nem segitett, az a baj h most kaptam a telot, es mindenki nezegette nyomkosta, es valami elallitodot a widgetnel, h csak ami a widgetben vol csak az jon elo, nem lehet se a menube mennei se sehova , mar tiszta ideg vagyok, me egesz nap ezzel babraltam h hozzam helyre, de nem tudom sehogyse :(:(:(,
meg hivi nem tudok, mert csak az utolso hivasokba aki benne maradt , de a telefon konyv sem jon elo, meg szamot sem lehet beirni, csak az a szaros widget ( gyors menu, vagy mi a farnc) jon elo
Ha magyar használati útmutatót szeretnél a samsung.com on megtalálod ott vannak tippek is, és ki is tudod nyomtatni.
Ha speciális tanácsok kellenek a mobilaréna.hu n nézzél szét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!