Melegszik és hamar merül a telefonom, mi lehet a baj?
Karácsony körül vettem telenornál egy Lenovo A6000-et. 1 hónapja lehetett ,hogy kiesett a zsebemből és kijelzővel lefelé a földre esett,sérülés nincs rajta ,gond sem volt vele semmi. (ezt csak azért írtam le,hátha köze lehet hozzá)
Az elmúlt napokban viszont állandóan lemerül és furcsán melegszik a tetején füles bemenete és a töltő körül,valamint hamar lemerül. Este éjfél körül pl 100%-on vettem le a töltőről reggelre pedig lekapcsolt annyira lemerült. A garancia még él,viszont sosem csináltam ilyet,nem tudom,ha beviszem kiderül-e esetleg az esés és majd arra fogják a problémát és egy aksi árával találom szembe magam vagy akármivel. Nincs fölös 80-10 ezer forintom (nem tudom ez,hogy működik ,hogy szervizelés után kifizettetik velem,vagy nem csinálják meg,hanem megkérdezik,hogy akarom-e). Tudtok valami tanácsot adni?
Első körben futtass le egy víruskeresőt, lehet hogy valamelyik applikáció terheli a processzort.
Ezt javasolnám:
Nekem is volt ilyen problémám, egy applikáció 6 óra alatt lemerítette a telefonom készenléti üzemmódban.
Egy próbát megér, nem vesztesz vele semmit.
Mondjuk furcsa,mert akku adatoknál azt írja, hogy médiaszerver 62% , média 22% ,képernyő 13% android rendszer 2%
Szóval valami mégis csak fut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!