Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen tartozékok vannak a...

Milyen tartozékok vannak a Samsung Corby-hoz?

Figyelt kérdés
2010. márc. 28. 14:33
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
ja és lehet rá témát rakni?
2010. márc. 28. 14:35
 2/14 anonim ***** válasza:
33%

Tanács:

Ne vedd meg ezt a f*s-t.

Vegyél nokia 5230at.Igaz egy 5ezressel drágább de 10000xjobb mint a corby.

Ha a corby-t el akarod adni jó ha kapsz érte majd 5000 forintot.

Ja és nincs rá téma.

2010. márc. 28. 14:51
 3/14 anonim ***** válasza:
76%

Akkora hülyeség, hogy mindenki azzal jön, hogy nincs rá téma. Igenis lehet rá témát rakni. Az más téma, hogy kicsit meg kell hackelgetni hozzá.

Amúgy ha akarod és tetszik vedd meg. Nem egy sz*r telefon, csak sokan szeretnek hisztizni ha valami nem tetszik. Mindenkinek mások az igényei. Nyilván nem egy csúcskategóriás telefon, de gondolom neked nem is erre van szükséged.

2010. márc. 28. 15:09
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
én nagyon szeretem a corbymat! előtte mindig kb. havonta cseréltem a telóimat de ez nagyon jó telefon! nekem azt mondták a boltban, hogy lehet rá témát rakni!
2010. márc. 28. 15:12
 5/14 A kérdező kommentje:

Nekem tetszik !

és utoldó, végülis lehet?

2010. márc. 28. 18:59
 6/14 A kérdező kommentje:
utolsó
2010. márc. 28. 18:59
 7/14 A kérdező kommentje:
és milyen tartozékai vannak?
2010. márc. 28. 19:00
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
(utolsó vagyok) nem tudom mert szerintem alapból nagyon jók a témái úgyhogy nem akartam rárakni újat. barátnőmnek is corbyja van és ő a pasijának a fényképét állította be témának! szóval olyat biztos lehet, hogy te csinálsz magadnak. nekem rózsaszín van és a dobozában volt egy rózsaszín, egy rózsaszín-körös, és egy feket hátlap; volt hozzá headset (ami szerintem tök jó meg tök jól is néz ki), persze töltő, ilyen CD-rom ami gépbe való de mondjuk én azt nem használom hozzá. a memóriakártyára nem emlékszek. azt tudom , hogy a Nokiámhoz anno volt de asszem azt raktam most bele a corbyba, úgyhogy hozzá nem volt. én kártyafüggetlent vettem egy boltban, nemtom, hogy mondjuk T-mobilenál mik vannak hozzá, de sztem ugyanezek.
2010. márc. 28. 22:31
 9/14 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm egyébként USB-van?
2010. márc. 29. 13:45
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
hát az enyémhez nem volt. én úgy rakok rá dolgokat, hogy kiveszem a memóriakártyát(micro SD-s) és kártyaolvasóval bedugom a gépbe.
2010. márc. 29. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!