Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szeretnék egy Samsung Corby...

Szeretnék egy Samsung Corby telefont. De a vodafone-os emberke nem képes csinálni semmit. Mennyek át mondjuk a pannonba? A családom szeretné ha hatan ingyen híhatnánk egymást. Meg lehet ezt tenni Pannonnál, vagy T-Mobile-nál is? VÁLASZOLJATOK PLS!

Figyelt kérdés
..fent..
2010. márc. 28. 12:43
 1/4 anonim ***** válasza:

Mi az hogy nem csinál semmit?

Meg lehet csinálni ezt a Pannonnál és a T-mobile-nál is csak nem tudom hány ember lehet benne.

Menjek...

2010. márc. 28. 12:52
 2/4 anonim ***** válasza:
temekkoraegyparasztvagykérdező!!!:):) Hol laksz te a tanyán ?:) hát figyelj ide parasztbácsi, a T-mobilenál van családi csomag ott 5 emberre lehet kötni olyat de minden főnek havi 990Ft de ha azt fizeted akkor egész nap beszélhetsz. Menny el nyelvtantanárhoz ;)
2010. márc. 28. 13:29
 3/4 A kérdező kommentje:
nem vagyok paraszt, és nem lakok tanyán! Amúgy 11 éves vagyok, és már 2009 augusztus 21.-e óta várok erre...
2010. ápr. 1. 18:58
 4/4 anonim válasza:
szerintem a t-mobile-be menj át!
2010. júl. 6. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!