Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung S3 üveg csere?

Samsung S3 üveg csere?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Van egy 3 éves Samsung Galaxy S3 telefonom. Ma úgy hozta a sors,hogy nagyon siettem a kezem is tele volt, 2 felé is kellet figyelnem tehát elejtettem és pofára esett. Persze mikor ha nem most..ripityára tört a kijelzője.. Tudni kell róla,hogy nem jó az aksija (próbáltam bele újat venni,de azzal se volt pár hétnél tovább jó..szóval non-stop töltön lóg) és sokszor letilt, ergo nincs térerő, nem tudnak elérni,ill. én sem tudok hívni mást emellett a maradék töltöttségből időzített bomba szerűen számol vissza. A hátlapot leszedve pedig jól látszik,hogy az egyik pici csavar is hiányzik.

Megéri kicserélni a kijelzőt 15-18-ért vagy kuka?

Februárban kapok új telefont.

2016. jan. 24. 21:57
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Maximum add el alkatrésznek, nem éri meg megcsináltatni.
2016. jan. 25. 00:18
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem felesleges lenne megcsináltatni a telefont.. Főleg hogy mire elkészülne valószínű már megkapnád az újat.
2016. jan. 25. 00:33
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Alkatrésznek mennyiért érdemes eladni?
2016. jan. 25. 00:51
 4/6 bp1985 ***** válasza:
77%
15-ért max utángyártott kijelző van, gyári nincs. Az telefon amit csinál, azt pedig a púpos akksi csinálja. Egy gyári kijelző 25-30 környéke, gyári akksi pedig 9-10 ezer ft. Én nem csináltatnám meg.
2016. jan. 25. 08:32
 5/6 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy utángyártott, mivel komoly funkciót nem tölt be ezért felesleges lenne a gyári. Nem púpos az aksija.
2016. jan. 25. 09:33
 6/6 anonim válasza:
Biztos vagy benne hogy az LCD is eltört vagy csak az üveg? Mert ha csak az üveg akkor tudsz rá venni olcsón kb 5000ft-ért üveg cserélő szettet. Persze nem egyszerű megoldás, de a youtube-on van elég videó, meg ha ennyi baja van a telódnak sok veszteni valód nincs.
2016. jan. 26. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!