Miért mondják, hogy az android sokkal testreszabhatóbb, mint az iOS?
"De az Androidon is csak az ikonok helyét lehet felcserélni meg max.kiraksz egy widgetet.Mi ebben a testreszabás?"
Ez komoly?? Használtál te már droidot huzamosabb ideig?? Mert ezek után igencsak kételkedem benne, hogy nem azon a szinten vagy, hogy képen láttál már droidos telefont.
Ott van, hogy meg lehet szabni, hogy milyen alapértelmezett appot használjak az emailekhez, vagy hogy mivel nyissak meg egy adott fájltípust, le lehet cserélni az alap appokat kb mindent meg lehet benne változtani.
De ezt már előttem is leírták csak ugye te write only módban nyomod.
"Ez inkább a wp-re igaz;)"
Mondd el kérlek, hogy GYÁRI android és GYÁRI WP esetén hányszor tapasztalsz akadást, fagyást, újraindulást?
Androidnál ahogy bekapcsolod a telefont új állapotban már kezdődnek a gondok, mert még az alapbeállításokat is úgy kell végigcsinálnod, hogy ötször megfagy... :)
Bírom, hogy akiknek fogalmuk sincs a rendszerről, azok fikázzák a legjobban, holott még az iOS-nél is stabilabb és gyorsabb néha a WP... :)
Ne egy alsókategóriás telefonon akarj véleményt nyílvánítani egy rendszerről. :)
Én nekem is S5 után volt Note 3, Note 4, LG G3, tehát csak is úgy mondok véleményt, hogy voltak az adott rendszert futtató telefonokból csúcsok... a WP-ről is úgy mondok véleményt, hogy volt Lumia 1020, Lumia 1520, és most egy Lumia 930.
A WP fényévekkel stabilabb és gyorsabb rendszer, mint az android. (Lassan három-négy éve, hogy először volt WP a kezemben és annak ellenére, hogy még igen gyerekcipőben járt anno, már akkor is stabilabb volt, mint az akkori gyári android).
iPhone-ból eddig csak 4s volt, azért nem is mondanék róla semmit.
tegnap 23:30
Tehát eddig csak ócskavasat használtál droidból és ezért a droid sz_r.
No comment!
Rohadtul nem vágod az iOS-t sem. Nem nem tudod úgy testre szabni, sőt szinte minden program néhány kivételtől eltekintve csak a saját homokozójában tud működni és adatot írni-olvasni. Ez a sandbox (homokozó) technika.
Egy rakás dolgot nem tudsz megcsinálni, de neked hiába ír bárki bármit te a saját gyökérségedet hajtogatod és nem akarod elfogadni, hogy hülyeségeket írkálsz.
20:33
Igen, most jön, hogy ez híresen megbízhatatlan, a másik meg elméretezett ócskavas... :D Jót nevettem köszi! :D
Akkor a Z2-ről mi a véleményed, kedves? :) Mert az is volt, és nekem nincsenek róla jó véleményeim szintúgy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!