Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » SD kártya/ micro SD kártya?...

SD kártya/ micro SD kártya? Bővebben lent

Figyelt kérdés

Apumnak vettünk egy új telefont amibe micro SD kártya van.(samsung galaxy grand prime SM-G531F)

Nekem van egy LG L70 telefonom amibe sima SD kártya van.

Szeretnénk telefont cserélni. Az SD kártyák különbsége miatt mindkettőnknek újat kell venni?

Előre is köszönöm! Nem nagyon értek a technikához 😃

2016. jan. 23. 20:16
 1/5 A kérdező kommentje:
Butaságot írtam, sim kártyát akartam,mindenhova írni sd helyett
2016. jan. 23. 20:24
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha a telefon csak SD-t támogat, de microSD a kártyád, létezik hozzá SD méretű adapter, amivel a méretkülönbség áthidalható.

Ha a telefon MicroSD-t támogat, de neked csak SD van - nem megoldható, új kártyát kell venni.

Ha nincs adaptered, akkor a megoldás egyszerű: olyan microSD kártyát kell venni, amihez adnak adaptert, így lesz 2 db micro kártyátok, aminél az egyiket SD-be lehet alakítani.

2016. jan. 23. 20:27
 3/5 anonim ***** válasza:

Remek, akkor átírom:

Sim-ből lehet microSIM-et csinálni, fordítva viszont nem. GSM üzletek ingyen levágják neked micro-ra, a szolgáltató is ingyen kicseréli a simeket, valószínűleg oda-vissza működik.

2016. jan. 23. 20:29
 4/5 anonim ***** válasza:
Szolgáltató kicseréli a megfelelő méretre, telefonszám megmarad. Nem minden esetben ingyenes a csere, szolgáltatónál kell érdeklődni.
2016. jan. 23. 20:35
 5/5 A kérdező kommentje:
Ok nagyon szépen,köszönöm!!😀
2016. jan. 23. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!