Cubot s308 custom rom?
Figyelt kérdés
Mit tegyek ha recorvery alól felraktam egy custom romot és nem kapcsol be de az spflash se ismeri fel így nem tudom visszaállítani az eredetit?2016. jan. 22. 14:21
2/8 A kérdező kommentje:
Azon kívül valami?
2016. jan. 22. 14:30
4/8 A kérdező kommentje:
normális válaszokat kéretem nem kötekedést! ha nem értesz hozzá lehet tovább menni!
2016. jan. 22. 14:40
5/8 anonim válasza:
Mégis mi a fenét vársz, ha a szaros flash programja se ismeri fel a vackodat, te nagyon gyökér?
6/8 A kérdező kommentje:
szaros flasprogram nem ismeri fel te gyökér de windows igen mint preloadert és a telefon annyit csinál hogy mindig megjelenik rajta a kezdőképernyő de flash módba nem rakja magát!
2016. jan. 22. 15:04
8/8 A kérdező kommentje:
És az mit takar mit lehet vele csinálni? javítható házilag?
2016. jan. 22. 20:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!