Mit tegyek? Telefonra kaptam egy mms üzenetet, amit nem nyit meg a telefon, tehát a képet nem mutatja csak jelzi az üzit. Azóta minden nap ugyanabban az időben megérkezik az üzenet. Hogy lehet ezt letiltani?
Figyelt kérdés
Magánszemélytől érkezik az üzenet,2-szer küldte el és azóta ugyanazokban az időpontokban megismétlődik az üzenet,de nem az illető küldi újra.A telefon megismétli.Hogy tudom ezt leállítami?Már beállítottam az értesítések letiltása pontot,de mégis újra megérkezett.Ha kitörlöm az illető számát a telefonomról,illetve ő is az enyémet akkor nem jön több üzenet?2016. jan. 22. 11:09
1/3 anonim válasza:
Mms üzenet kezelés xarul van beállítva, ezért 'nem ér oda azbüzi'. Ha nem állítod be rendesen akko kb egy héten keresztül próbálja a rendszer újra küldeni, aztán lejár az érvényessége.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Remélem akkor ennyi volt és megoldódik a probléma.
2016. jan. 22. 11:20
3/3 anonim válasza:
Állítsd be az mms apn-t és engedélyezd az adatforgalmat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!