Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Állandóan lefagy a telefonom!...

Állandóan lefagy a telefonom! Miért?

Figyelt kérdés
Samsung Galaxy Ace 4 telefonom van, tavalyi peldany, android 4.4.4 KitKat fut rajta, ami azert nem regi... De allandoan random minden ok nelkul lefagy... Nagyon idegesito, es semmit nem lehet vele csinalni az akksi kivetelen kivul... Lehet hogy a hideg miatt van? Lakasban is fagyott mar le... Nem tudja valaki mi lehet az oka? Ja, egyebkent a facebook es a messenger se megy rajta, nem tudom miert, de nem indulnak el :/

2016. jan. 21. 21:51
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Samsung.
2016. jan. 21. 21:53
 2/4 anonim ***** válasza:
Amióta frissítették nekem se müködik se a facebook se a messeneger, és nekem is ugy lefagy tőle, hogy minél venni az akumlátort xperia l ről van szó
2016. jan. 21. 22:09
 3/4 anonim ***** válasza:

Az elsőnek igaza van, azért mert Samsung. Nem nagyon vannak optimalizálva, a TouchWiz (Samsung androidos felülete) pedig finoman szólva nem jó.

Csinálj egy gyári beállítások visszaállítását, utána biztos hogy jobb lesz a helyzet, de mindent újra kell majd rátenned.

2016. jan. 21. 22:17
 4/4 anonim ***** válasza:
36%
Töröld a facebook aplikációt és rendbe fog jönni...
2016. jan. 29. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!