Első okostelefonhoz segítség?
Szóval, tervezem az első okostelefonomat megvenni.
Amit szeretnék, hogy Samsung legyen, ne legyen a kijelzője orbitálisan nagy. Igazából csak hívásra, sms-re, netre kéne főleg, tehát zenét nem fogok rajta hallgatni, meg nem fontos, hogy hiperszuper képet csináljon.
Köszönöm előre is.
Az"első okostelefonom"nekem is egy Samsung volt,így megtapasztaltam minden hátrányát az Androidnak...
Mennyid van rá?
Nem nagyon tudom, milyen áron vannak. 100e alatt reális?
Már "öregasszony" vagyok, nem lógnék rajta állandóan.
Reális-e??? :D Viccel? 100 ezer alatt nagyon szuper telefonokat lehet kapni! Például 50 ezer Ft környékén Samsungból a Galaxy S3 Neo és a Galaxy J5 nagyon jók, ez alatt nincsenek jó Samsungok, fölötte pedig nem olyan jó az ár-érték arányuk.
Bár nem értem, miért adnál ki érte olyan sokat, ha úgy is csak alap dolgokra használnád, arra pedig bőven elég mondjuk 40 ezer Ft környékén egy LG Spirit LTE is.
Pont ezt néztem, hogy még alakra is tetszik: Samsung I9301i.
(Samsung-ot akarok, ez biztos.)
A mostani butatelefonom került 40 ezerbe, gondoltam, sokkal drágábbak. Most ez gáz lesz, de így 30 felé közeledve előjöttek a félelmeim, hogy előkapok az utcán egy "nem menő" okostelefont, a fiatalok meg kiröhögnek, hogy nénifon.
Bocsi, de az alaphasználat, és a "Már "öregasszony" vagyok" kifejezések miatt bár gondoltam, hogy nem vagy az, de olyan 45-50 körülinek gondoltalak! :D
Hát ha még 30 se vagy, akkor nem értem ezt a maradiságot. :/ Én 28 vagyok, de amire csak lehet, használom a telómat!
:D
28 vagyok én is. Egyébként kamaszként is kivertem a hisztit, hogy nekem ne legyen a mobilomon kamera, mert fényképezővel fényképezünk, mp3-on hallgatunk zenét, nekem csak telefonálni meg sms-ezni kell.
Most is úgy voltam, hogy leszarom az egészet, és veszek egy Nokia 3310-est, és hagyjon békén mindenki. Alapból csúsztathatós qwerty-set akartam, most is olyan van, szexisen vastag, elfér a kezemben, úgy sajnálom, hogy már nem "divat". Pár éve tök jó volt, megnéztem, hogy tetszik-e, és megvettem. "Hú, de szép kék, ez kell!". Most meg tök egyformán néznek ki, annyi a különbség, hogy mennyire van lekerekítve a széle. Úgyhogy teljesen tanácstalan vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!