Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Megéri még Iphone 5S-t venni?

Megéri még Iphone 5S-t venni?

Figyelt kérdés

2016. jan. 21. 18:33
 1/5 anonim válasza:
45%

Őszintén? Nem. Élő példa: két osztálytársam megkapta az első iphonját. Az egyik iphone 5s-t a másik iphone 6splus. A két telefon között ég és föld van. Ha már veszel is szerintem S6 akármelyik szériájátt vedd meg. Ha már veszel valamit akkor az legyen is jó. Lehet megbánod mert fél é múlva kijön a nem tudom hanyadik és akkor már az fog járni a fejedben hogy jobb lenne egy új..

14l

2016. jan. 21. 18:46
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem zavar, a rendszer zártsága, hogy csak Apple telefonok között lehet Bluetooth -on keresztül küldeni fájlokat és nem bővíthető a memóriakártyával akkor igen. Pozitívuma, hogy gyors és stabil az operációs rendszere a telefonnak.
2016. jan. 21. 18:47
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

jó azért egy 5s és egy 6s plus között nem kis különbség van, mivel mindenben jobb a plus.

de ha nem zavar a kis méret akkor bátran. engem zavarna és inkább egy 6-ot vagy 6s-t vennék.

2016. jan. 21. 18:55
 4/5 anonim válasza:
Megéri. Mêg mimdig top 1. telefon. Lehet,hogy nem sokáig de akkor is jó. Ha nem olyan vagy,hogy mindig a legújabb kell,akkor teljes mértékben megéri. Még az iphone 4s is jó és nem ment ki a divatból.
2016. jan. 22. 08:22
 5/5 anonim ***** válasza:
az iphone 4s már rég gyenge telefonnak számít és már rég nem éri meg megvenni.
2016. jan. 22. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!