Mik a hátrányai a nagy méretű telefonoknak?
Mindenkitől hallom, hogy így meg úgy nem jók a nagy méretű telefonok. De miért? Vagy egyáltalán mekkora mérettől számít nagynak egy telefon? Az 5" még oké, de az 5,2" már nem?!
Ha a zsebemben tartom, akkor azaz 1 cm hosszban nem tesz sokat. Vagy ha az ember a kezébe fogja, akkor is lehet tartani szépen. Nem?
A kérdésem már több felé is elágazik, mire mindent leírtam. Remélem lesz valaki, aki tud válaszolni az itt elhangzottakra, akinek van jártassága is az ekkora készülékekben.
Én egy Sony Z2 boldog tulajdonosa vagyok, immár 7 hónapja.
Szubjektív, hogy kinek mi számít nagynak. Nekem ez elott egy Sony minim volt (3") 2évig.
3"-rol váltottam 5.2-re, és semmi negatív dolgot nem találtam se a telefonban
Se a kérdésre irányulva.
Bocsi, veletlen ranyomtam a kuldesre.
Amennyiben nincsenek túl kicsi kezeid meg zsebeid, még az 5,5 is kényelmesen megoldható :D
Én végig teszteltem több méretet (szolgáltatók boltjaiban mindig vannak kitéve kipróbálható telefonok), nekem 4,7-5" környékén van az egykezesen kényelmesen használható, de afölött is jól használhatóak. Haveromnak kicsi keze van, 4,5 is nagy neki, de csak 5"-t tudott szerezni, mégis megvan vele :) Mondjuk az előnyük meg a nagyobb akku.
Tehát: Menj be a legközelebbi telefonos boltba (főleg valami nagyobb szolgáltatóiba) és próbálj ki hasonló méretű telefonokat. Szerintem használhatóak, és a nagyobb akku is jól jön.
5,2 es telóm van, de asszem váltok a samsung S6edge+-ra...5,7 coll, baromi szép, eszméletlen gyors, atomerős aksi, égy mint egy ékszer..a kézbentartás kellemes.
Rengeteg nő használ ilyen gyönyörű, rendkívül korszerű telefont, és nincs problémájuk az 5,7 collal.
azt írod: ..."mindenkitől hallom"...ez kizárt, inkább egy-két embertől..
na, ők meg nem mérvadók... a világ a nagyobb képernyők felé tendál..
lásd 5,5 coll felett..a Sony Z Ultrája például 6,4 coll, és nem tüntet senki, hogy ilyen nem kell...
a jövőt a Samsung jól látja...sőt ..az LG is. most jelent meg az új 5,7 collosa.
sokkal élvezhetőbb a kép, könnyebben olvasható. persze akinek elég a 3,4 coll, az azt vesz. pont.
Előszór egy 3,5"-os telefonom volt,most egy 4"-os,de a következő biztos 5"-os lesz mert huzamosabb ideig használtam nagyobb telefont így a jelenlegi kincsinek tűnik.Phablet mondjuk meg azért nem kéne mert túl nagy,így a hordozhatóság nehezebb,könnyebben sérül a kijelző.
5"-ig még közepese,5,5"-nél vagy a felett már elég nagy telefonok,"Phabletek" vannak amik valóban nagyok,-Jelenleg a legnagyobb a Huawei P8 Max.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!