Miért van szinte minden 2. tinilánynak iPhone 5S telefonja?
Figyelt kérdés
A villamoson, a városban vagy bárhol járok szinte minden lánynál ilyet látok ráadásul fehéret. Olyan egyediek :D Soha nem értettem, hogy miért kell ilyen drága telefon egy 16 évesnek, a facebook elfut 30 ezres telefonokon is :)2016. jan. 20. 11:38
2/10 anonim válasza:
Mert kisirta/osszeszopta (nem kivant torlendo)
3/10 anonim válasza:
marhara nincs minden masodik tinilanynak ájfónja, szerintem meg minden tizediknek sem.
Amugy meg mi kozod hozza?
4/10 anonim válasza:
Miért érdekel téged? A szüleik arra költik a pénzüket, amire akarják.
6/10 anonim válasza:
Megint a tipikus Magyarország színvonal.
Látnál pár tini lányt mondjuk Amerikában, ott minden másodiknak van legúljabb iPhoneja. Mégsem emlitik meg. Ott megszokott dolog az ilyesmi. Meg akárhol, csak Magyarországon nem.
7/10 anonim válasza:
Mert mostanában már elég olcsó (120 ezer a 16 gigás), és ezt már ki tudják sírni a szüleiktől
8/10 anonim válasza:
"A szüleik arra költik a pénzüket, amire akarják."
Lófäszt! Arra költik, amire a gyerek akarja. Ez a mai "essünk át a ló másik oldalára" nevelési elv eredménye.
9/10 anonim válasza:
Nem akarjátok le lőni magatokat??!! 19 évesen ba***tok meg nincs ilyen gyökér mentalitásom mint nektek 👌🏻.. Miért érdekel titeket annyira, hogy kinek milyen telefonja van..-.-' nekem is IPhone-om van most akkor engem is meglincseltek?! Az meg, hogy a szülő olyan telefont vesz a gyermekének amilyet semmi jogotok bele szólni✌🏻. Az meg, hogy láttatlanban le szidod a szüleiket a nevelés miatt.. Viccesek vagytok.. Szánalmas ez a magyar mentalitás 😂😂😂😂😂💁🏻
10/10 A kérdező kommentje:
Dugd fel magadnak az ájfónod meg a gyerekes emojikat.
2016. jan. 23. 12:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!