Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért van szinte minden 2....

Miért van szinte minden 2. tinilánynak iPhone 5S telefonja?

Figyelt kérdés
A villamoson, a városban vagy bárhol járok szinte minden lánynál ilyet látok ráadásul fehéret. Olyan egyediek :D Soha nem értettem, hogy miért kell ilyen drága telefon egy 16 évesnek, a facebook elfut 30 ezres telefonokon is :)

2016. jan. 20. 11:38
 1/10 anonim ***** válasza:
74%
le kell szärni
2016. jan. 20. 11:48
 2/10 anonim ***** válasza:
Mert kisirta/osszeszopta (nem kivant torlendo)
2016. jan. 20. 12:00
 3/10 anonim ***** válasza:
44%

marhara nincs minden masodik tinilanynak ájfónja, szerintem meg minden tizediknek sem.

Amugy meg mi kozod hozza?

2016. jan. 20. 12:07
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Miért érdekel téged? A szüleik arra költik a pénzüket, amire akarják.
2016. jan. 20. 12:11
 5/10 anonim válasza:
100%
Mert az egy jó telefon. Ennyi.
2016. jan. 20. 12:11
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Megint a tipikus Magyarország színvonal.

Látnál pár tini lányt mondjuk Amerikában, ott minden másodiknak van legúljabb iPhoneja. Mégsem emlitik meg. Ott megszokott dolog az ilyesmi. Meg akárhol, csak Magyarországon nem.

2016. jan. 20. 12:44
 7/10 anonim ***** válasza:
Mert mostanában már elég olcsó (120 ezer a 16 gigás), és ezt már ki tudják sírni a szüleiktől
2016. jan. 20. 13:50
 8/10 anonim ***** válasza:
67%

"A szüleik arra költik a pénzüket, amire akarják."

Lófäszt! Arra költik, amire a gyerek akarja. Ez a mai "essünk át a ló másik oldalára" nevelési elv eredménye.

2016. jan. 21. 09:18
 9/10 anonim ***** válasza:
25%
Nem akarjátok le lőni magatokat??!! 19 évesen ba***tok meg nincs ilyen gyökér mentalitásom mint nektek 👌🏻.. Miért érdekel titeket annyira, hogy kinek milyen telefonja van..-.-' nekem is IPhone-om van most akkor engem is meglincseltek?! Az meg, hogy a szülő olyan telefont vesz a gyermekének amilyet semmi jogotok bele szólni✌🏻. Az meg, hogy láttatlanban le szidod a szüleiket a nevelés miatt.. Viccesek vagytok.. Szánalmas ez a magyar mentalitás 😂😂😂😂😂💁🏻
2016. jan. 21. 16:21
 10/10 A kérdező kommentje:
Dugd fel magadnak az ájfónod meg a gyerekes emojikat.
2016. jan. 23. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!