Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Lejár tavasszal a hűségidőm...

Lejár tavasszal a hűségidőm T-Mobilnál?

Figyelt kérdés

Ez az első előfizetéses telefonom, szeretném majd lecserélni ha lejárt a hűségidő

Szoktak kérni xy "előleg" pénzt új telefon vásárláskor, nekem anno 20k forint volt talán

Most kapok valami akciót vagy megint majd be kell fizetnem?

Mert akkor úgy kalkulálok már :)

2016. jan. 18. 12:18
 1/8 anonim ***** válasza:
A szolgáltató nem tudja a választ?
2016. jan. 18. 12:36
 2/8 anonim ***** válasza:
Például megnézheted a szolgáltató web oldalán...
2016. jan. 18. 12:39
 3/8 anonim ***** válasza:
Telekomnál telefonszám+jelszóval belépve a portálon látod, hogy személyre szabottan mit kínál a szolgáltató, lejáró szerződés esetén az új készüléket újabb hűségidővel ott kapásból meg is veheted.
2016. jan. 18. 12:41
 4/8 anonim ***** válasza:

Ha további hűségidőt vállalsz akkor kapsz. A telecom oldalára felmész, kiválasztod a díjcsomagot, és megnézed hogy azzal a díjcsomaggal mi mennyibe kerül.

[link]

2016. jan. 18. 12:44
 5/8 A kérdező kommentje:

mivel meglévő előfizetésre nem tudok kiválasztani ezért kérdeztem..

azzal semmire nem megyek, hogy látom az "új hadvidíjas előfizetés" kondícióit

2016. jan. 18. 12:58
 6/8 anonim ***** válasza:

Hívd fel a szolgáltatót! Interneten összeolvasol mindenféle butaságot dilettáns személyektől, amiknek semmi valóságalapja nincs.

Előfordulhat, hogy egyéb kedvezményeket is kaphatsz, mert idő közben mondjuk aranykártyás lettél vagy mit tudom én. A szolgáltató látja az előfizetés részleteit, teljes körűen tud majd tájékoztatni.

2016. jan. 19. 14:12
 7/8 anonim ***** válasza:
Minek ezen előre filózni, majd ha lejár, akkor pár klikkeléssel látni fogod az éppen akkor aktuális ajánlatokat. Addig kikophat az akcióból most jó áras telefon, illetve jöhet új jó ajánlat is.
2016. jan. 19. 14:45
 8/8 anonim ***** válasza:

a legmegbízhatóbb, ha beballagsz egy T pontba, és ott előadod mit is szeretnél tudni.

Persze előtte otthon egy cetlire irogasd fel a kérdéseid..sokkal egyszerűbb.

2016. jan. 23. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!