Miért nem kompatibilis egyre több játék a telefnomon (lg leon 4g lte android 5. 0.1. )?
Egyre több játék kezd nem kompatibilis lenni a telefonomon.Eddig mentek rajta.Subwaye Surf,angry birds sesons meg csomo másik.Már nagyon idegesitő.Edig mentek rajta ezek is.
Real Racing 3,NFS MW,Asphalt 8,Nova 3 ezek mind mennek rajta(vagyis játszottam velük,de lehet hogy ezekre is már azt irja hogy nem kompatibilis)
Mit lehet tenni ez ellen?
Juliusban vettem a telenornál a telot,nehogy már most újjat keljen vennem!
Azért, mert az Android egy hulladék f*s :) A kiadott telefonokon egyre frissebb rendszer van, az alkalmazásokat pedig mindig a legújabbakhoz készítik, a régieken talán már nem is fut.
Ha elviszed egy telefon szaküzletbe ott frissítik neked ha jól tudom, de akár otthon is megpróbálkozhatsz vele a következőképp:
[link] (itt sima s-ről van szó, de hasonlóan kell).
Persze nem árt tudni, hogy minél újabb "rendszert" szeretnél rárakni, a telefon annál lassabb lesz, ahogy itt is írják:
http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilte..
Tehát azoknak a telefongyártóknak, akik androidot használnak ez egy nagyon jó üzlet, hiszen ha már a telefonon nem fut el normálisan a legfrissebb verzió, akkor bizony csak a készülékcsere segít ha akarnak használni alkalmazásokat :)
A WP ebből a szempontból sokkal jobb, persze annak is vannak hibái és sokan nem is szeretik az "egyszerűsége" miatt, de nem kell ilyen frissítésekkel szórakozni, mert a készülék magától felajánlja a frissítést, ha van rá kiadva.
Nekem van egy Samsung Galaxy S-em még 2.2.1-el, 4 éves és gondolhatod, hogy semmi sem fut rajta. Ha valami mégis "kompatibilis" azt ha meg akarom nyitni szépen lefagy az alkalmazás jobb esetben (rosszabban a telefon is).
köszi
gondolkodtam új telefonban de az már tuti hogy nem androidos lesz
Dugdosátok fel a hoki Nokiátokat jó mélyre.
Iphone, és semmi miás :)
na megszolalt a kis büdöstalpú zsidó aki ép most kapott apucitól egy ezer éves ifost
képzeld volt dolgom mindhárom (inteligensebbeknek több mivel gondolom hogy ha iphonal menőzöl többin nem ismered kedves #4-es)rendszerrel és az ios sem olyan isten telefon....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!