Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy Note 4, Sony...

Samsung Galaxy Note 4, Sony Xperia Z5, vagy Lg G4?

Figyelt kérdés
Szerintetek melyiket érdemes megvenni?

2016. jan. 17. 13:14
 1/6 anonim ***** válasza:
LG G4
2016. jan. 17. 19:33
 2/6 anonim ***** válasza:

Note 4 veri mind 3 at.

Majd 1.5 éve használom.

Ez nem az a Samsung mint régen volt. Nem fagyik nem laggol nem lassúlt le azóta sem.

2016. jan. 17. 23:26
 3/6 Pintér Máté 5533 válasza:
Lg g4
2016. jan. 18. 19:34
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Sajnos mindhárom telefonnál van egy kis probléma, ami miatt nehezen tudok választani. Az LG G4-nél azt olvastam, hogy a kijelzője rosszul sikeredett, nem érzékeli egy idő után. Az Xperia Z5 elég drága, és néha néha (legalábbis az LG-vel szemben lassabb), a Note 4-nél pedig attól félek hamar melegedni fog a telefon. Na most azoktól kérnék véleményt, akinek az alábbi három telefon közül valamelyik van, és írjátok le a tapasztalotokat róla. Köszi! :)
2016. jan. 24. 14:35
 5/6 anonim ***** válasza:

Bár nekem egyik sincs, de úgy tudom, hogy a melegedés inkább a Z5-re jellemző a 810-es Snapi miatt.

Az pedig, hogy a G4 kijelzője egy idő után nem érzékel, ez meglep. Ilyenről eddig nem hallottam! :/

2016. jan. 24. 17:02
 6/6 A kérdező kommentje:
Keress rá, elég sok hely ír róla... :/ köszi a választ! DE várom tapasztalt emberek véleményét.
2016. jan. 25. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!