Sony Xperia E4 E2105?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy Sony Xperia E4 E2105 Mobiltelefont , de azt írja róla a superGsm oldal, hogy az alap csomagot amit rendelni szeretnék , német nyelvű menüvel szállítják, és hogy rendelésre jön tőlük külföldről.Azt tudni kell hogy német nyelvű menüvel 5 ezerrel olcsóbb amit nem értek...belehet ezen állítani a magyar nyelvet vajon?2016. jan. 17. 10:26
1/4 A kérdező kommentje:
kur**va anyátokat ne is írjatok bu*****zik!!! senki ne írjon!
2016. jan. 17. 10:42
2/4 Captain Frájer válasza:
Nem. Németből rendelt telefonokban nincs benne a magyar nyelvcsomag. De, ha megrendeled és tisztán német eladású készülék, akkor beviheted a garanciaszervizbe egy software-ezésre. Sony telefonokat a Cordon electronics Kft kezeli magyarországon. 1045 Budapest Széchenyi tér 9-en keresd őket. Oda kell eljuttatni a telefont. EU-ban vásárolt készülékeket minden EU tagállamban lévő SONY szervizpartner kezel. Annyira ügyelj, hogy vagy legyen hozzá garanciajegy, vagy olyan számla, amin fel van tüntetve a telefon IMEI száma, csak akkor tudod érvényesíteni a garanciát.
3/4 anonim válasza:
E4-et sehogy nem érdemes venni. Túlárazott és az ezeréves mtk6582-es proci van benne ami mondjuk egy 20-25ezres telefonnál nem annyira gáz, de egy majd 40ezresnél már igen, hisz a konurens készülékek ennél azért jóval többet tudnak.
Doogee x5 pro Eustock.hu-n 30-ért meg tudod venni és sokkal jobb.
4/4 A kérdező kommentje:
Nem akarok használt telot venni, és ezen az oldalon nincs e4 ami új lenne 30ért..én legalábbis nem találom, belinkelnéd légyszi? van olyan ami magyar nyelvű, de az fekete, nekem meg a fehér színű kéne, és annál ez van írva hogy német nyelvű menüvel! de minden teloban van nyelv beállitás már olvastam ehhez hasonló kérdést , hogy valaki ilyen telot akart rendelni, és felhívta az ügyfélszolgálatot , és mondták neki hogy nyelv beállitásoknál belehet állitani! de akkor nem értem miért olcsóbb ha ez ilyen egyszerű lenne...
2016. jan. 17. 16:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!