Bence2601 kérdése:
Mi a véleményetek a Sony Xperia M4 Aqua-ról?
Figyelt kérdés
Új telefont tervezek maximum 75 ezret fizetek érte, erre a telefonra gondoltam. A telenornál venném üzleti csomagban így 71 ezer Ft-ért. Megnéztem és ebben az árban ez tűnik a legjobbnak. Hallottam róla rosszakat is pl a 8GB belső memória meg lassú kicsit a kamera... De ez nekem nem lesz nagyon feltűnő szerintem mert egy Xperia M2-ről váltanék és jobbnak fog tűnni biztos. Lehet van jobb telefon ebben az árban de ha az én kikötéseimet bele vesszük akkor nincs jobb. Előlapi kamera szeretném hogy erős legyen, minimum 2GB RAM hogy ne lassuljon be a telefon, a kijelző ne legyen kisebb 4.8"-nél, a kijelző felbontása HD legyen minimum, és ez hogy vízálló ez még rá tesz egy lapáttal. Szóval nekem ez a telefon tűnik legjobbnak ebben az ár kategóriában. Arra lennék kíváncsi hogy mi a véleményetek az M4-ről?2016. jan. 16. 11:00
11/13 anonim válasza:
Sajnos nem, az XXL GSM-nél csak külön tudsz venni tartozékokat, alapból nem adnak hozzá semmit! Máshol pedig mind 80 ezer Ft fölött láttam. :(
12/13 anonim válasza:
én gsmhomeba vettem ott adtak hozzá.
13/13 A kérdező kommentje:
Kizo, én olyan tartozékokra gondoltam mint pl a töltő, meg USB kábel és persze a doboz amiben ez mint benne van.
2016. jan. 16. 16:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!