Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen mobiltelefont vegyek? 17/L

Milyen mobiltelefont vegyek? 17/L

Figyelt kérdés

Sziasztok! :)

Szeretnek egy uj mobiltelefont venni magamnak. Az lenne a kérdésem, hogy melyik telefon a legmegfelelőbb szamomra az alábbi szempontok alapján es hogy melyik érne meg jobban.

A szempontjaim:

- nagyon fontosak szamomra a közösségi dolgok: e-mail, Facebook, fontos hogy meg tudja nyitni a PDF fajlokat...

- fontos a kiváló kamera, mind elől mind hátul. Ha kirandulok mindig a telefonnal fenykepezek, igy fontos hogy nagyon jo képet csináljon.

- ne legyen dual sim-es

- vagy nagy legyen a belső memóriája vagy legyen bővíthető

- legyen internetkompatibilis, ne akadjon meg a net

- legyen testre szabható, de nem kell olyan sok minden, csak csengohang, hatterkep, ilyenek, nem kellenek nagy dolgok

Hirtelen ennyi jutott eszembe. Előre is köszönöm a normális válaszokat es szeretnek érveket is olvasni. Peldaul hogy miért vegyek iPhone-t vagy épp egy Samsungot. (Ez csak példa)

2016. jan. 16. 10:53
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok a helyesírási hibák miatt elnézést,gyorsan irtam,meg telórol.
2016. jan. 17. 08:28
 12/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a valaszodat! :) igazából szeretnek egy masszív nagy telefont, szerintem vág egy Samsung note-ot veszek vagy egy LG-t vagy egy iPhone-t. De meg a Huawei sem kizárt. Ezek közül fogok választani. Es köszönöm az eddigi válaszokat.
2016. jan. 17. 12:02
 13/25 anonim ***** válasza:

Ha masszív, nagy, jó minőségű, sokáig támogatott és jó ár/érték arányú készülék, akkor

Xiaomi Redmi note 3.

2016. jan. 17. 12:33
 14/25 anonim ***** válasza:
25%
Persze,kínai telefont.
2016. jan. 17. 12:39
 15/25 anonim ***** válasza:

ma 12:39

Aha a harmadi legnagyobb mobilgyártó te észlény.

Simán fossá alázza a samut meg az lg-t is. Nem mellesleg azokat is ott gyártják.

Azért, mert te tájékozatlanul buta vagy a mobilvilágban attól még rohadt jó telefonok vannak.

2016. jan. 17. 12:43
 16/25 anonim ***** válasza:
25%
Mégsem hallott róla senki.Én is csak onnan tudok rola,hogy volt egy peres ügyűk,mert másolták az Apple-t.
2016. jan. 17. 12:52
 17/25 anonim ***** válasza:

ma 12:52

Azért, mert te az almalogó mögül nem látsz ki, attól még van más is a világon. Tipikus buta almauser hozzáállás. Írom ezt egy macről.

Nem ismerik?? LOL tele van velük az összes mobilos oldal.

Ismét bizonyítottad, hogy milyen tájékozatlanul buta vagy a mobilvilágban.

2016. jan. 17. 13:01
 18/25 anonim ***** válasza:
51%
Nem vagyok almauser,eddig csak androiddal,jelenleg meg wp-vel szenvedek.De majd veszek egy 5s-t.
2016. jan. 17. 13:51
 19/25 anonim ***** válasza:

ma 13:51

Az elvakultságod meg a tájékozatlanságod, már most is tipikus. :) :) lásd a 8-as hsz-t.

Tulajdonképpen fogalmad sincs, hogy miről is beszélsz. Ellenben mondjuk velem én használok iOS-t (iPaden), droidot meg volt már wp is. Meg napi szinten követem az IT oldalakat, köztük az MA-t, a beszeljukmac-et meg más iphone specifikus oldalakat is.

Tapasztalataim alapján az iOS sem megbízhatóbb, mint egy jó droid.

Az iPhone meg durván drága ahhoz képest amit nyújt. Aki meg tudja fizetni az vegye, de aztán éljen együtt a hülye korlátozottságával is.

2016. jan. 17. 14:10
 20/25 anonim ***** válasza:
25%
60 000-ért már lehet kapni új iPhone-t.Sokszor volt már a kezemben iOS és messze jobb volt mint a droid vagy a WP.Egyszerűen nem értem miért venne valaki 100 000 felett droidot vagy wp-t ha annyiért kap iOS t is.
2016. jan. 17. 21:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!