WC-be esett a telfonom. Van esély rá hogy mé működjön?
Suliban voltam, a farzebemben hagytam a telefonom és ahogy felhúztam beleesett a WC-be. Rögtön szétszedtem, radiátorra tettem. Aztán odavittem a műszakis tanárhoz hogy szerinte jó lesz e még. Ő meg megpróbálta bekapcsolni (ezzel még én is tisztában vagyok hogy nem szabad, no comment). Nem kapcsol be. Hazaétem és hajszárítóval próbálkoztam lassú fokozaton aztán beletettem egy fél zacskó rizsbe, úgy hogy véletlenül se tudjon beragadni a telefonba. Van esély rá hogy még bekapcsoljon? Samsung galaxy ace 4
És a probléma hogy előfizetéses, van még rá 1 évem, és ingyen nem javítanák meg, kifizetni meg nem biztos hogy tudnám.
Most miért kell egyből leidiótázni? Nem jóslást kért, csak hogy van-e esélye.
Egyébként igen, majd a száradás után kiderül.
Ha a hajszárító forró fokozatra volt állítva és ráadásul közel volt a telóhoz, akkor a tanár bakija után ez lenne a második nagy hiba...
Ha igen, ha nem, hagyd száradni meleg helyen (nem fűtőtesten!)
Mielőtt kipróbálnád, azért az aksit teszteld le, hogy jó-e.
Ügyes :DDDD
Pár napot hagytam, utána bekapcsolt szépen működött. 1 hét múlva volt egy hosszú utam az alatt teljesen lemerült most meg hiába teszem töltőre csak rezeg egyet és semmi :D (a töltő jó)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!