Androidon melyik a legjobb tisztító program?
Figyelt kérdés
360 Security vagy a Ccleaner a jobb ?2016. jan. 15. 15:55
1/7 anonim válasza:
Semelyik, teljesen feleslegesek.
2/7 A kérdező kommentje:
Pedig nem feleslehesek !!!
Érezhető különbség van gyorsaságban egy tisztítás után.
2016. jan. 15. 16:02
4/7 anonim válasza:
Clean Master-t használtam sokáig, de az állandó zaklatása miatt letöröltem (óránként kérte, hogy ezt meg azt töröljem stb), és lassította a telefonom az állandó háttérben futással, és sok RAM-ot is evett.
5/7 anonim válasza:
Egyik sem , mert tök felesleges "rendszertisztító" is meg "vírusirtó" is.
6/7 anonim válasza:
Ha annyira érezted a gyorsaságot a tisztítás után akkor használd azt amelyikkel tisztítottad.
7/7 anonim válasza:
A Clean-Master-t utáltam, mígnem kijött a legutóbbi frissítése. Azóta szenzációs. Letilthatod a beszólásokat, támogatja a szoftveres játékgyorsítást, több RAM-ot kapsz, kiszedi a felesleges fájlokat, de NEM! vírusírtó. Ha egyben akarsz mindent, keresd az Advanced System Clear nevű program android változatát, nem mondom százasra, hogy fent lesz playen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!