Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » LG G4 magatol mukodik segitseg?

LG G4 magatol mukodik segitseg?

Figyelt kérdés
Amiota megvan azota ilyen... Mintha sajat maganak adna a feladatokat, pl facebookon rakattint linkekre, iras kozben felmegy a felso sorba, lekapcsolja az alkalmazast, lajkol stb.... Nagyon idegesito mi lehet a baja es mit lehet tenni vele?

2016. jan. 15. 14:29
 1/3 anonim ***** válasza:

A Tesla hullámokon vágtázó szellemek materializálódott kapacitása a sugárnyalábba tévedt kijelzőn ilyen hatást fejt ki. Ezt már alsóba tanítják... -.-

Szemből interferálnak SP-vel, így fordítva tartva az IPS-el is. Legtöbbször ilyen esetben érzékel nyomást különböző helyekről. Ámbár sokat számít a hullám forrása, mert mikor nem a Földön van, akkor akaratlanul is átsuhanunk a telefonunk kijelzőjével rajtuk, és a hullám útjába esve a készülék könnyen megzavarodhat. Viszont a nagyon gyors villanásokat lehet, hogy nem tudja észlelni, mert hát nem erre van testreszabva, de ettől még sajnos akadnak olyan Tesla hullámon lovagló lelkek, amik bezavarják. Sajnos az új Android kifejezetten az ezoterikus jelenségek általi hatásmechanizmusok, számunkra is jól észlelhető formába való átalakítására íródott.

Szopóka nyalóka. :/

2016. jan. 15. 15:04
 2/3 anonim ***** válasza:

Ekkora baromságot amit az 1es irt még nem halottam...

Sztem virusos a telod, vagy vmi szoftveres gubanc van vele, esetleg a kijelzővel is lehet vmi.

Vidd szervizbe :-)

2016. jan. 15. 23:15
 3/3 anonim ***** válasza:
Mintha most hallottad volna... A szerintem szar, oszt vidd szervizbe válasz annyival többet mond. :D
2016. jan. 16. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!