Nokia 3200 sim kártya nélkül?
Figyelt kérdés
Kezembe jutott egy régi nokia 3200 és szeretnék belenézni.
Bekapcsolás után egyből kéri a sim kártyát. Enélkül valamilyen módon be tudnék lépni?
Ezt a módszert találtam a neten: #pw+CODE+1#
Belenéztem a telóba (kivettem az aksit) és az ottani 7 jegyű kóddal megpróbáltam, de azt írja hogy nem jó.
Valakinek valami ötlet? Előer is köszi
2016. jan. 14. 21:53
2/5 A kérdező kommentje:
Sajnos nekem csak micro simem van, és azt se tudom hogy milyennel lenne jó. Egyébként magyar gyártmány de német nyelv van beállítva.
2016. jan. 14. 21:59
3/5 anonim válasza:
kb. 1500 ft-ért lehet venni sim kártya adaptert, amivel vissza lehet alakítani normál sim méretűre.
4/5 A kérdező kommentje:
aha, csak én valami 0 költséggel járó backdoor lehetőséget keresek, ezért is írtam le a kódos dolgot hátha valaki jobban tudja mit is kéne pötyögnöm
2016. febr. 4. 20:40
5/5 anonim válasza:
ha ennyire nem akarsz költeni rá, akkor 2 dolgot javaslok:
- csinálj te magad ilyen adaptert műanyag/karton lapból
- mikor berakod a micro sim-et oldalt kiékeled papírral, hogy ne mozduljon el, végülis az a lényeg, hogy a chip a helyén legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!