Milyen telefont ajánlotok?
Figyelt kérdés
Sziasztok, a mostani lassan teljesen használhatatlanná válik (két és fél éves Samsung), sajnos be fog kelleni ruházni egy újba. Mindenképpen kétszáz alatt akarom megúszni, ki mit ajánl, ár-érték arányban, de ugyanakkor minőségileg/megbízhatóságilag melyek a legjobb készülékek? Köszönöm. (iPhone nem játszik)2016. jan. 14. 16:37
1/3 anonim válasza:
Eddig Samsung párti voltam, de most kipróbálhattam egy Microsoft Lumiat és nagyon kellemesen csalódtam, lehet, hogy a következő az lesz. Ha nyitottabb rendszert szeretnél (android) szerintem még mindig a Samsung az egyik legjobb pl galaxy s6
3/3 anonim válasza:
Amik szerintem nagyon szuperek:
Samsung Galaxy Note 5
Samsung Galaxy S6 Edge+
LG G4
Huawei P8 Max
Sony Xperia Z3
Lenovo Vibe X3
HTC One E9+
Lumia 950
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!