Samsung Galaxy S6 vagy Iphone 6S-t vegyek?
Figyelt kérdés
Sziasztok! A kérdésem a következő,szerintetek melyik telefont érdemes megvenni. Hozzá teszem volt Samsung Note 3-am és Iphone 5-öm is. Mindkettővel megvoltam elégedve. De most nem tudok dönteni,hogy melyik telefont vegyem. Mindkettő nagyon tetszik. Mindkettő csúcskategóriás a maga terén,de ti melyiket választanátok?2016. jan. 13. 22:53
2/6 anonim válasza:
Csak hogy elindítsam a háborút, Iphone 6S
3/6 A kérdező kommentje:
Nekem édes mindegy kik háborúznak :D Nem vagyok márka függő,és egyik felé sem hajlok,mert mindkét márkával meg vagyok elégedve,csak nem tudok dönteni.
2016. jan. 13. 23:07
5/6 anonim válasza:
Egyikkel se futsz lyukra... Ha ennyire nem számít a pénz, akkor azt, amelyik szimpatikusabb.
6/6 A kérdező kommentje:
Végül Iphone 6S lett.
2016. jan. 14. 19:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!