Sony Xperia Z3 telefonom nem kapcsol be, de mikor a töltőre rá dugom akkor jelzi a piros akkumulátort és csak villog. Előtte egy nappal (még mikor működött) már akkor amúgy 50% jelzett a telefon, de nem tudom miért. Valami megoldás?
Mikor még működött a telefon és 50% mutatott, benéztem a beállításokba, és ott már nem találtam azt az opciót, hogy "Energia gazdálkodás". Nem 100% de lehetséges,hogy az akkumulátornak lenne valami baja? Mert mikor rá dugom töltőre,mutassa az ikont(ez alatt azt értem, hogy működik)de még se töltődik fel.
Valakinek valami ötlet?
Szerintem meghalt az akksi.
Cserélni kell bele egy újat, EREDETI SONY akksit!
Igaz, drága lesz, de mégis megéri, mondom, feltéve ha a töltés ellenére nem kúszik fel x %-ra a töltésjelző.
Nem töltödők, csak folyamatosan azt jelzi.
Egy linket tudnál küldeni,hogy honnan lenne érdemes megvenni?
Megköszönném.
A legközelebbi SONY márkakereskedéseknél lehet kapni.
Attól függ, hol laksz!
Bizományiba nem szoktam járni, telefont nem onnan szoktam venni, így nem tudom, hogy lehet-e kapni SONY akksit.
Kérdés viszont az az, ha lehet is kapni, hogy ott mennyire megbízható az akksi, meddig bírja.
De mondom, a SONY boltokban kapni lehet!
Én se nagyon szoktam bizományi boltba járni, és a telefonom se onnan van.
Viszont most többször át futottam a Kiegészítőket, de akkumlátort nem találok.
Hát remélem, hogy van z3 akkumulátor a SONY boltban.
De ha nem onnan veszem,hanem egy másik oldarról,akkor miben fog eltérni?
Nekem a telefonom olyat csinált hogy kb. 15 percente elkezdett bekapcsolni, aztán meghalt, s kb. fél óráig jelezte a töltést.
És 2!! nap töltés után kapcsolt be. Szóval szerintem érdemes lenne ezt kipróbáld. Angol nyelvű fórumon olvastam a probléma után, s ott írta hogy az akksit mielőtt kidobnám legalább 1 napig próbáljam töltőn hagyni.
Eredeti töltőt használsz? Ha csontig merítetted az akksit akkor az is lehet a hibás. Ilyennel is találkoztam hogy egy töltővel 2-3 óra alatt sem kapcsolt be, s másikkal 10 percen belül.
Szoftveres probléma is lehet, próbáld meg azt gomb kombinációt amivel elkezdi újra telepíteni az androidot (nem tudom mi az de gyorsan megkapod)
Hát még 2 napig nem töltöttem, de akkor meg próbálom.
Igen eredeti SONY töltőt használok,van még azon kívül 2 SONY töltő, azokkal is próbáltam de semmi, és a gombos újra telepítést is próbáltam már, akkor rezgett a telefon,de semmi.
De akkor most mindek féle képpen el kezdem tölteni 2 napig, nagyon remélem,hogy sikerül ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!