Megéri használt iPhone 4S-t venni?
de miért nem fogadod el, hogy elavult? persze, lehet, hogy még ez is elfogadható képeket csinál, meg 1-2 alapdolog még egész jól megy, maga a telefon stabil, nem fagy le, de már nagyon lassú, arra nincs semmi szükség, hogy az ember aztán egy 4S után fikázza az iOS-t, hogy nem is érted, mi ebben a jó.
ráadásul kvázi drága is. olyan 25 körül esetleg megérné egy jó állapotú, független, 32 gigás. ha felhasználói élményt nézzük, akkor valahol abban az árkategóriában mozog jelenleg, ehelyett 35-45 között árulják, ami akkor már jó, ha tiéd a telefon, és 2 éve is ennyiért vetted volna, de megvásárolni már gázos.
én is annó ennek örültem, mert 60ezerért vettem, 2 évig használtam, és 55ezerért adtam el...de hát ez se most volt már, én azóta elfogyasztottam egy 5S-t, meg egy lumia 1020-at, és már az iPhone 6-om is lassan fél éve nálam van.
jah, és az előlapi kamerája egészen 5S-ig mondhatni használhatatlan minőség...fejlődött, 6-nál mág egész vállalható, de igazi fejlődés most jött el a 6S-sel.
gondolhatod, hogy milyen lehet a 4S-é...skype-olni jó esetleg, amire eredetileg kitalálták őket, szelfizni már elég kellemetlen vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!