Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyiket éri meg jobban...

Melyiket éri meg jobban megvenni? Microsoft lumia 640 vs 640 xl?

Figyelt kérdés
640xl kamerája jobb de mennyivel nagyobb a sima 640-nél? jobban megéri az xl? engem mondjuk lehet zavarna a túl nagy kijelzője és ha nem férne el a zsebemben. ja és mindkettőnek van 4g lte változata de azok drágábbak is. mivel tudnak többet h 4g-sek? mennyivel jobbak a sima 3g dual sim-nél?

2016. jan. 10. 19:44
 1/1 anonim ***** válasza:

igazából itthon ez eléggé szolgáltatófüggő, hisz a telekomnak ugye rohadtul elmaradott a 3G lefedettsége a LTE-hez képest, tehát náluk például van előnye, főleg, ha az ember sokat utazik. városon kívül például régen alig tudtam mobilnetet használni, mert csak EDGE hálózatot talált...most viszont, ha nem is minden helyen, de elég jó részben ahol eddig nem volt, ott mostmár van LTE lefedettség.

a kérdés első részére meg én is ezen filóznék. XL-t venném a jobb kamera miatt, de viszont méretre meg egyáltalán nem felelne meg számomra, nekem olyan 4,5" a kényelmes határa.

2016. jan. 11. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!