Az összes Windows phoneba van magyar nyelv? Ha nincs akkor hogyan lehet megoldani?
Figyelt kérdés
Váaorolni akarok egy Nokia lumia 928at vagy egy 1520 de ezt külföldről hozzák2016. jan. 10. 01:03
1/2 anonim válasza:
Alapesetben a szolgáltató dönti el, hogy milyen nyelveket rak a telefonra (vagy hagyja a gyárin). A nyelvek bővítésére elviekben nincs lehetőség, tehát nem tudsz magyart rátenni (utoljára 2 éve frissült fórumon néztem utána, akkor még nem lehetett nyelvet telepíteni rá, hogy azóta frissült-e a dolog, azt nem tudom).
Ha viszont kártyafüggetlen telefont veszel, akkor nagy valószínűséggel azon régió nyelvei lesznek a telefonon, amelyik országból veszed a telefont. Ha EU-n belül veszed, akkor jó eséllyel lesz rajta magyar nyelv, de én a helyedben előbb írnék az eladónak (ki tudja ő honnan vette...)
2/2 A kérdező kommentje:
Usabol jönne a telo fügetlen . EUba ki sem adták azt a verziót a wp 8 oprendszer miadt gondoltam hogy van lehetőség nyelvet telepiteni
2016. jan. 10. 13:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!