Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Valaki meg tudja ezt a Samsung...

Valaki meg tudja ezt a Samsung-tárhely problémát nekem magyarázni? (képek)

Figyelt kérdés

a 8 GB-ból 3 GB-ot elfoglal a rendszer. Ez oké.

De a maradék 5 GB-ból hogy lehet az hogy csak pár mega szabadhely van úgy hogy csak 1,2 GB van lefoglalva a tárhelyből? 3,8 GB eltűnt!? what

[link]

[link]

2016. jan. 9. 21:10
 1/10 A kérdező kommentje:

a rootoláshoz meg nem értek, kissé bonyolult

Samsung Galaxy Ace 4-em van

2016. jan. 9. 21:12
 2/10 anonim válasza:
Ezért utáltam (utálom) a Samsung-okat
2016. jan. 9. 21:13
 3/10 A kérdező kommentje:

legközelebb én se ilyet veszek, 1,5 évig nem volt vele baj :S

milyen telón nincs ilyen?

2016. jan. 9. 21:22
 4/10 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nagy méretű rejtett file, túl sok nem használt app? Nekem a backup-ok foglaltak el sok helyet fölöslegesen.
2016. jan. 9. 21:24
 5/10 anonim ***** válasza:

A rendszermemória is területet foglal, ezt a windows intézőben nem látod. A telefon tárhelyénél valószínüleg mutatja.

[link]

2016. jan. 10. 07:41
 6/10 A kérdező kommentje:
azt írja, hogy az alkalmazások majdnem 5 gigát foglalnak, közbe végigtekertem, összeszámoltam és csak 2 giga kb
2016. jan. 10. 15:11
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha eddig nem volt ilyen problémád, hogy jött most elő? Kiváncsiságból megnézted vagy telepítettél valamit és jelzett? Nincs túl sok biztonsági mentésed? Mi lenne ha minden fontosat lementenél és próbálnál egy gyári visszaállítást?
2016. jan. 10. 15:18
 8/10 A kérdező kommentje:

igen én is azt szeretnék, de most még pár napig nem foglalkozom vele aktívan (vizsgaidőszak), meg ki kéne próbálni hogy a Heliummal tuti hogy vissza tudom-e állítani a mentéseket.

Ha jól tudom elég a teljes verziós program maga, visszaállítom a DropBox-ból, meg rádobom a fél gigás carbon mappát.

Rootolás se ártana, de ahhoz meg nem értek

2016. jan. 10. 16:53
 9/10 A kérdező kommentje:
amúgy talán rájöttem vmire. Ha a wifi be van kapcsolva sokáig akkor szívódik fel a tárhely jobban
2016. jan. 10. 18:10
 10/10 A kérdező kommentje:
jah nem. a WPS office zabálta meg így vizsgaidőszakba a tárhelyet, mert minden képet letölt a diasorokból és nem tudom hova vagy hogy
2016. jan. 10. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!