Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » S5230-as telefonom van és nem...

S5230-as telefonom van és nem értem, hogy mi a baja. Segítség?!

Figyelt kérdés
felakartam telepíteni egy játékot, de azt írta ki, hogy nem támogatott fájl típus. Ellenben az egyik ismerősömnek is ilyen telefonja van és neki meg fut.
2010. márc. 26. 13:31
 1/9 anonim válasza:
nem vagyok nagy telefon szaki, de lehet hogy a beállításaitok mások. vagy esetleg vissza kéne vinni a boltba megkérdezni. mondjuk egy játékért nemtom megéri-e...
2010. márc. 26. 17:14
 2/9 A kérdező kommentje:
minden beállítást már átnéztem köszi azért...olyas vkik írjanak akik tudnak még tippet esetleg adni köszönöm:)
2010. márc. 26. 18:36
 3/9 anonim ***** válasza:
Java programokat tud és a kijelzö felbontásához keress!
2010. márc. 28. 17:20
 4/9 A kérdező kommentje:
de nem érted amit írtam? az ismerősöm telóján fut a játék nekem nem...és ugyanolyan a telefonunk. Neki elindult nekem meg kiírta h a fájl nem támogatott.
2010. márc. 28. 17:38
 5/9 anonim ***** válasza:

A sam s5230 as teló egy olyan codekolt szoftverrel fut amire egyes elemeket csak nagyon nehezen vagy egyáltalán nem lehet telepíteni ! A játék az egyik gyengéje 10 ből 7 esetben nem sikerül. Ajánlom hogy olyan játékot keress rá ami kifejezetten erre a típusra készült mert különben lehetnek komoly gondjaid !

Péter a T-Mobile szervíztechnikusa

2010. márc. 28. 17:39
 6/9 A kérdező kommentje:
értem, hát köszönöm a választ. Csak furcsának találtam h nekem nem fut neki meg igen és a telefonunk meg ugyanaz a típus.
2010. márc. 28. 17:47
 7/9 anonim válasza:
Ugyanarról a helyről töltöttétek le azt a játékot?
2010. márc. 28. 18:09
 8/9 A kérdező kommentje:
nem ez úgy volt, hogy volt egy nem tudom milyen márkájú de nem érintős telefon és onnan átküldte az ismerősöm magának és aztán nekem is átküldte...
2010. márc. 28. 18:15
 9/9 anonim válasza:
az első vagyok. én is tapasztaltam, hogy küldés során, főleg infránál romolhat a program. de aki írta azt a szakszöveget, az előtt le a kalappal:)
2010. márc. 28. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!