S5230-as telefonom van és nem értem, hogy mi a baja. Segítség?!
Figyelt kérdés
felakartam telepíteni egy játékot, de azt írta ki, hogy nem támogatott fájl típus. Ellenben az egyik ismerősömnek is ilyen telefonja van és neki meg fut.2010. márc. 26. 13:31
1/9 anonim válasza:
nem vagyok nagy telefon szaki, de lehet hogy a beállításaitok mások. vagy esetleg vissza kéne vinni a boltba megkérdezni. mondjuk egy játékért nemtom megéri-e...
2/9 A kérdező kommentje:
minden beállítást már átnéztem köszi azért...olyas vkik írjanak akik tudnak még tippet esetleg adni köszönöm:)
2010. márc. 26. 18:36
3/9 anonim 

válasza:

Java programokat tud és a kijelzö felbontásához keress!
4/9 A kérdező kommentje:
de nem érted amit írtam? az ismerősöm telóján fut a játék nekem nem...és ugyanolyan a telefonunk. Neki elindult nekem meg kiírta h a fájl nem támogatott.
2010. márc. 28. 17:38
5/9 anonim 

válasza:

A sam s5230 as teló egy olyan codekolt szoftverrel fut amire egyes elemeket csak nagyon nehezen vagy egyáltalán nem lehet telepíteni ! A játék az egyik gyengéje 10 ből 7 esetben nem sikerül. Ajánlom hogy olyan játékot keress rá ami kifejezetten erre a típusra készült mert különben lehetnek komoly gondjaid !
Péter a T-Mobile szervíztechnikusa
6/9 A kérdező kommentje:
értem, hát köszönöm a választ. Csak furcsának találtam h nekem nem fut neki meg igen és a telefonunk meg ugyanaz a típus.
2010. márc. 28. 17:47
7/9 anonim válasza:
Ugyanarról a helyről töltöttétek le azt a játékot?
8/9 A kérdező kommentje:
nem ez úgy volt, hogy volt egy nem tudom milyen márkájú de nem érintős telefon és onnan átküldte az ismerősöm magának és aztán nekem is átküldte...
2010. márc. 28. 18:15
9/9 anonim válasza:
az első vagyok. én is tapasztaltam, hogy küldés során, főleg infránál romolhat a program. de aki írta azt a szakszöveget, az előtt le a kalappal:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!