LG KP502-n lehet filmet nézni? Milyen formátumba kell tenni a filmet?
Figyelt kérdés
Ha igen akkor meddig bírja így a mobil? Nem merül le hamar?:S2010. márc. 26. 12:11
1/4 anonim válasza:
Lehet. Én is szoktam. A Format Factory nevű programmal szoktam konvertálni, ott a bal oldalon a "Mindent->Mobil eszköz" menüpont, kiválasztod az LG-t és az "LG MP4 320x240 MPEG4" formátumot választod. Nekem ez így működik.
Hogy meddig bírja? Hát... vonatozás közben szoktam filmet nézni, az napi négy óra... de így kicsit gyorsabban merül az aksija.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Nekem 4 és fél óra lesz az út ahol szeretnék közben filmet nézni hogy elmenjen kicsit az idö. Akkor elvileg nem fog lemerülni közben?
Mondjuk ha indulás elöttig a töltön van már régóta?
2010. márc. 26. 12:38
3/4 anonim válasza:
Az első válaszoló vagyok megint: Így biztos, hogy nem fog lemerülni. Én is ha filmet nézek akkor előző este felteszem és fent van egész éjszaka, indulásig. Szóval így kifogja bírni, viszont az elképzelhető, hogy még aznap rá kell tenni a töltőre (legalább egy kis ideig).
4/4 A kérdező kommentje:
Okés köszi, sokat segítettél :)
2010. márc. 26. 13:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!