LG KP502-n hogy lehet müködésbe hozni a zenefelismerö funkciót?
Arra gondolok hogy amikor egy zeneszámot játszok akkor az alapbeállítás rózsaszín háttér + egy hangjegy helyett a szám albumjának a borítóját jelenítse meg.
Van több száz szám a mobilomon, de ebböl kb. úgy 7-8nál jelzi ki az albumot és teljesen véletlenszerüeknél... van más szám is ugyanarról az albumról mint aminek kijelzi, de a másiknál már nem...
Hogy lehet ráeröltetni hogy kijelezze öket?
Nagyon nem értem mi baja lehet, valaki segítene?:S
sehogy,olyan számokat kell letölteni aminek van borítója
torrenttel albumokat tölts le annak tuti van borítója ráteszed a zenéket és kijelzi
Naggyából már rájöttem a lényegére, mert vannak rejtett fájlok a mappákban amik az albumborítók és ezt a mobilra rátette magától csak én meg kitöröltem öket mert belezavartak a lejátszási sorrendbe.. lehet ezért nem müködik. De érdekes mert pár számnál meg mégis ...
Mindegy akkor úgytünik marad így.. végülis annyira nem zavar csak ne lenne ilyen halvány rózsaszín a zenelejátszó..
Szeretem a rózsaszínt de nem ilyen halványan..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!