Lumia 535 forgatasi gond?
Figyelt kérdés
Uj vagyok windowsos telefonok teren, ezert nem tudom, hogy ez hiba-e, vagy igy kell neki lennie...Microsoft Lumia 535-nek el kene tudnia forgatni a messenger, facebook, beallitasok, start kepernyot vagy nem? Mert android forgatja, itt viszont fogalmam sincs hogy kene hogy mukodjon, igy nem tudom, rossz-e a telefon, vagy ez szoftveres dolog, hogy a fentebb emlitett alkalmazasokat nem lehet elforditani. Pl messengernel pedig jol jonne, konnyebben lehetne irni :D2016. jan. 7. 01:11
1/2 anonim válasza:
Ahol nem forog ott nem forog. De meg lehet szokni. :)
Viszont egyet szeretnék tőled kérdezni. Ha töltőre dugod nem hülyül meg az érintő? Nekem igen és ha hangfalra dugom akkor is de akkor borzalmas kezelhetetlen. Gari van rá maajd visszaküldöm
2/2 anonim válasza:
1-es válaszoló! A töltős malőr egy hardware hiba, sajns a telefon így jelent meg. Az első pár kiadású 535 közül az összes sajnos rendelkezik ezzel a problémával, az újabbak nem. Ha a hozzád legközelebbi Nokia Care üzletbe beviszed, ott azt hiszem, hogy ingyenesen megjavítják, de pár nap (cca. 3-4) biztosan kell hozzá! :) Majd légyszi írd le, hogy hogyan ldottad meg, vagy ha elvitted a Nokia Care-be, akkor ott hogy jártál, mint mondtak neked! Engem is érdekelni! :) Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!