Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A telóm néha bekattan! Mit...

A telóm néha bekattan! Mit csináljak? Mért van ez?

Figyelt kérdés
Hirtelen csak úgy eltünnek rajta az adatok, azok amika memory sticken vannak. Érdekes módon a beállított téma ami szintén a memon van, az nem tűnik el. Ahhoz, hogy az adatok visszajöjjenek ki kell kapcsolnom, majd be, és ha mi sem történt volna minden visszajött. Egy kikapcsolástól. Mért csinál ilyeneket? Mit csináljak? Vigyem vissza? Februárba vettem a telót. Egyébként jó, csak ez az egy baja van. Nagyon jó telefon én nagyon szeretem. Csak zavar hogy így behülyül:S
2008. szept. 16. 14:00
 1/4 anonim ***** válasza:
81%
Ha garanciális vidd vissza, egy szoftver frissítés segíteni fog rajta!
2008. szept. 16. 14:25
 2/4 A kérdező kommentje:
az üzletbe, ahol vettem?
2008. szept. 16. 15:38
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ahova a garancia szól, többnyire oda kell visszavinni ahol vetted. Szoftverhiba okoz ilyet valóban, esetleg a memóriakártyával vagy annak olvasásával van gond.
2008. szept. 16. 16:38
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi szépen a választ
2008. szept. 19. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!