Milyen telefont vegyek?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy jó okostelefont, mive ami most van,az egy rakat szemét. Berágtam, elég volt. De mivel nem értek hozzá, titeket kérdezlek milyen telefon éri meg. Nincs nagy igényem. Amit szeretnék: Szép képet csináljon, legyen rajta vaku, kezelje az sd kártyát,és ne legyen horror áras.2016. jan. 5. 21:30
1/3 anonim válasza:
Neked mi számít horror árnak? nekem a3-am van eredtileg 85 ezer ft volt, leárazva 70 ezer volt 13 vagyok 2 évig spóroltam a zsebpénzemből, és a szüleim kipótolták ami hiányzott.
2/3 anonim válasza:
Nem tudom, mennyi rá az anyagi kereted, de több típus is van jó kamerával, megfizethető árban: Huawei Ascend G620s, P8 Lite, Samsung Galaxy S3 Neo, LG Spirit 4G, vagy Lumia 830
3/3 anonim válasza:
Microsoft Lumia, Motorola Moto, Google Nexus vagy iPhone telefonok!
Ezekkel nem lesz gondod, mert megbízhatóak. Alsó és közép árkategóriában Lumia, Moto G vagy X, esetleg Nexus 6 vagy 5X, de ha pénz nem számít akkor iPhone 5s, 6 vagy 6s.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!