Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért csökken folyamatosan a...

Miért csökken folyamatosan a domino egyenlegem?

Figyelt kérdés

Két napja vettem egy dominó SIM kártyát, 2700Ft egyenleggel. Amint megvettem, telefonáltam egy nagyot. Akkor telefonálás közben jött a hang: Tájékoztatjuk, hogy egyenlege 15s múlva...

Amikor letettem, lekértem az egyenleget és 1400Ft volt rajta. Azóta nem telefonáltam és csináltam semmit a telefonommal, csak ellenőriztem az egyenlegem. Folyamatosan csökkent, 700Ft majd 350, majd 37Ft maradt. Azt hittem, hogy tényleg lemerült, csak még az egyenlegen nem annyi volt, de már gyanús volt a jelenség. Ma feltöltöttem 3000Ft-al, így volt rajta 3037. Most megint megnéztem, de már csak 2850Ft van rajta. Mitől csökken, ha semmit nem csinálok a telefonnal? Semmi szolgáltatás nincs előfizetve, nem netezek róla. Holnap megyek be érdeklődni, sajnos ma már nem jutok el oda. Valakinek van ötlete, mitől lehet ez?

Egyébként van egy külföldi számom, amit használok rendszeresen, azzal semmi ilyen gond nincs.

2010. márc. 25. 17:58
 1/10 anonim válasza:
100%
Soha nem írtad be interneten valahova regisztrációkor a számodat?
2010. márc. 25. 18:11
 2/10 A kérdező kommentje:

Szia! Két napos a kártyám, sehol nem használtam, csak egyet hívtam róla. Engem se hívtak, nem adtam meg a számom sehova, sms-t se küldtem semilyen nyereményjátékba, de máshova se!

Elképzelni nem tudom, mi a gond...

2010. márc. 25. 18:19
 3/10 anonim ***** válasza:
Ez rejtélyes, kérlek írd majd meg, hogy mi volt a difi!
2010. márc. 25. 18:45
 4/10 A kérdező kommentje:

Egy valamit tudok elképzelni.

Régen volt nekem is egy dominó számom. Nem használtam kb 1 évig. Multkor kérdezték tőle, hogy mi lett a számommal, mert más vette fel, mikor azt hívták. Ebből arra következtettem, hogy én már nem használhatom a kártyám, de a számot újrahasznosították, megkapta más.

Arra gondoltam, hogy ez a szám, amit most vettem, régen másé volt, aki esetleg használta valami hülyeségre, és ezt én most megörököltem. Mást nem tudok elképzelni.

2010. márc. 25. 18:51
 5/10 anonim válasza:
1430 ingyenes ügyfélszolgálat. Hívd fel őket és beszélj velük. ingyen hívhatod.
2010. márc. 25. 19:02
 6/10 anonim válasza:
jaja, éjjel nappal hívható szám és segítenek, nagyon rendesek! csak bátran hívd őket most is, és kérlek tényleg írj, hogy ha esetleg mi is így járunk, tudjuk mi lehet a probléma! köszi:)
2010. márc. 25. 22:07
 7/10 anonim ***** válasza:

Ha nem töltöd fel 1 évig a kártyád, akkor további 1 hónap áll rendelkezésre a telefonszámod megtartására, majd azt követően újrahasznosítják, és kiadják másnap! Én is tapasztaltam már ilyet, ezért nem kell ezen már csodálkozni. Csupán a szolgáltatónak kéne jeleznie az ügyfelek felé ezt az opciót, mert sokan nem tudják!

Az a tény, miszerint fogy az egyenleg a kártyáról, nem szabályszerű, kivételt képez, ha olyan készüléket vettél, ami op.rendszerre van ellátva, korábban megtekintetted az emaileket, vagy netán msn-eztél rajta, és kapcsolatban maradt az internettel! Gyakori hiba, ellenőrizd hogy GPRS és aktív adatforgalom van-e?!

2010. márc. 26. 09:22
 8/10 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Na megtudtam mi a gond, vagyis mi az okozója. A kimutatás szerint a telefonom pontosan 10 percenként fellépett a netre. Legyen az éjjel vagy nappal, halál pontosan 10 percenként.

Azt a választ kaptam, hogy biztos valamit el akar küldeni, amit régebben beállítottam. Csakhogy ilyen nem volt. Azt mondták, hogy szoftverhiba is lehet, de azt hiszem csak kikapcsolom a gprs-t és nem foglalkozok vele többet.

Az érdekes viszont az, hogy 1400Ft-nál miért jelezte, hogy lemerült az egyenlegem, valamit hogy a másik kártyámnál miért nincs ilyen gond.

Köszönöm a segítségeket!

2010. márc. 26. 18:07
 9/10 anonim ***** válasza:
Miután megszűnt egy telefonszám, nem adhatják ki már másnap, van pár év türelmi idő, törvény szabályozza.
2010. márc. 26. 19:19
 10/10 anonim válasza:
én is köszi, hogy leírtad nekünk:) minden jót!
2010. márc. 29. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!