Honnan érdemes telefont venni?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni hamarosan egy iPhone 6s-t. Mivel ez az első ilyen drága telefonom, valami megbízható helyről szeretném megvenni, ahol nem szürkeimportos, és nem trükköznek a garanciával sem. Akár személyes, akár internetes vásárlás is szóba jöhet. Ja és kártyafüggetlen legyen. Mit ajánlotok, melyik a legmegbízhatóbb hely?? Akinek szintén iPhone-ja van, hol vette??2016. jan. 3. 12:07
2/7 anonim válasza:
Emag, Media Markt, E-digital.
Ezek mind megbízható áruházak/webáruházak.
Normális, gyári garanciával adják.
3/7 A kérdező kommentje:
elsőnek: természetesen ezt már én is néztem, de elsősorban saját tapasztalatok érdekelnek, hogy ki melyik boltot ajánlaná. Olyat is írhattok, hogy melyik nem vált be, ezzel is sokat segítenétek.
2016. jan. 3. 12:38
4/7 anonim válasza:
Media Markttal eddig jó tapasztalatom volt,
E-magot még nem ismered, de az Edigital nagyon drága,
Ha később akarsz tokot venni, semmiképpen ne a tokshop.hu-t válaszd, trehányak, lassúak, undorítóak.
5/7 anonim válasza:
MediaMarkt - 287ezer (64GB)
Edigital - 287ezer (64GB)
Én a kettő közül valamelyik boltból venném, mert be tudsz sétálni, meg tudod őket fogni a vásárlás előtt stb, plusz mindkettő megbízható hely.
6/7 anonim válasza:
7/7 anonim válasza:
Szerintem is edigital vagy Media Markt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!