Az akkummulátora tönkre ment volna?
Figyelt kérdés
Kb. fél hónapja vettem egy Acer Liquid E700-at a vateráról, már az elején is kissé gyengének találtam az akkummulátort, de azt hittem,hogy alapól ilyen gyenge. Találtam egy-két véleményt a termékről és azt írják, hogy eléggé erős akkummulátora, és sokáig bírja. Ha játszok a telefonon 100%-ról, akkor kb. 3-4 órát bírja. Szerintem ez elég gyenge 3500mAh-s akkummulátortól. Mostmeg pár napja, ha hallgatom a zenét füldugóval eltorzul,halkabb. Fülhallgató nélkül jól szól. A headset-el nincs gond, próbáltam másikkal is. Ha erősen nyomom magamfelé irányba a headset törzsénél, akkor rendesen szól, ahogy kéne. Próbáltam hangszóróval, hogy megnézzem vajon a telefon a hibás. Amikor bedugom a telefonba a hangfalat, elkezd hangosan vibrálni a hangszóró. Itt is, hogyha elnyomom magamfelé erősen a jack dugó törzsénél, akkor jól szól. Szerintetek mit tegyek ? Az akkummulátor beépített, a telefon részénél, ahhova a jack dugót dugni kell, azt csak szerelővel lehet megcsinálni ?2016. jan. 3. 11:09
1/3 anonim válasza:
a 3500mA az egy atomerőmű...
a leírt jelenségek alapján vidd szervízbe, mivel vaterán vetted...gondolom gari még csak nyomokban sincs. az eladó nem véletlenül adta el.
szóval szerelő. vagy kuka. vagy így jártál, és tovább használod.
2/3 anonim válasza:
Ennél a típusnál sokan írtak hasonló problémáról, de házi barkács megoldásról nem olvastam.
Marad a szervíz.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszotokat ! Van garancia, bár mondjuk elég furcsa garancia könyv féleség. A garancia papíron magyar leírás nincs, viszont az útmutatónál meg a biztonsági információ könyvben van Magyar nyelv. A készülék külföldön lett vásárolva. Az eladó, azt mondta, hogy vele keresztül tudok intézkedni garancia ügyben. Viszont az előbbi választás nem valami biztató. A szervizelés meg nem kevés pénz lehet.
2016. jan. 3. 13:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!