Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az akkummulátora tönkre ment...

Az akkummulátora tönkre ment volna?

Figyelt kérdés
Kb. fél hónapja vettem egy Acer Liquid E700-at a vateráról, már az elején is kissé gyengének találtam az akkummulátort, de azt hittem,hogy alapól ilyen gyenge. Találtam egy-két véleményt a termékről és azt írják, hogy eléggé erős akkummulátora, és sokáig bírja. Ha játszok a telefonon 100%-ról, akkor kb. 3-4 órát bírja. Szerintem ez elég gyenge 3500mAh-s akkummulátortól. Mostmeg pár napja, ha hallgatom a zenét füldugóval eltorzul,halkabb. Fülhallgató nélkül jól szól. A headset-el nincs gond, próbáltam másikkal is. Ha erősen nyomom magamfelé irányba a headset törzsénél, akkor rendesen szól, ahogy kéne. Próbáltam hangszóróval, hogy megnézzem vajon a telefon a hibás. Amikor bedugom a telefonba a hangfalat, elkezd hangosan vibrálni a hangszóró. Itt is, hogyha elnyomom magamfelé erősen a jack dugó törzsénél, akkor jól szól. Szerintetek mit tegyek ? Az akkummulátor beépített, a telefon részénél, ahhova a jack dugót dugni kell, azt csak szerelővel lehet megcsinálni ?
2016. jan. 3. 11:09
 1/3 anonim ***** válasza:

a 3500mA az egy atomerőmű...

a leírt jelenségek alapján vidd szervízbe, mivel vaterán vetted...gondolom gari még csak nyomokban sincs. az eladó nem véletlenül adta el.

szóval szerelő. vagy kuka. vagy így jártál, és tovább használod.

2016. jan. 3. 11:13
 2/3 anonim ***** válasza:

Ennél a típusnál sokan írtak hasonló problémáról, de házi barkács megoldásról nem olvastam.

Marad a szervíz.

2016. jan. 3. 11:24
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszotokat ! Van garancia, bár mondjuk elég furcsa garancia könyv féleség. A garancia papíron magyar leírás nincs, viszont az útmutatónál meg a biztonsági információ könyvben van Magyar nyelv. A készülék külföldön lett vásárolva. Az eladó, azt mondta, hogy vele keresztül tudok intézkedni garancia ügyben. Viszont az előbbi választás nem valami biztató. A szervizelés meg nem kevés pénz lehet.
2016. jan. 3. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!