Milyen okostelefont vegyek 150000 - 250000 Ft értékig? Ami márkát szeretek: Sony, Samsung, LG, Huawei, Motorola, Lenovo. Szeretek fényképezni, játszani, internetezni, Facebookozni. Néha szoktam a telefonon levelezést végezni.
Csakis nagyképernyőst..Két évvelezelőtt vettem egy Sony Z1-et, de 5 collos volt, amit pár hónap után kicsinek találtam, egyik gyerekem megkapta..aztán vettem egy LG G2-t, a nejemnek G3-at...ez utóbbi már a nejemnek jó, de a G2-t is odaajándékoztam a másik gyerekemnek..
Most Z Ultrám van, még ez is kicsi, pedig 6,4 collos..most egy hétcollos simkártyás phablettel szemezek..
szóval ne vegyél hat coll alattit...
minőség saccperkábé a Sony Z5, Samsung S6...ilyenekben gondolkodj..
sajnos értéket írtál, és nem méretet...
Hát,őszintén szólva kerdesedbol azt vettem le hogy inkább a hardver,minőség,kijelzo a fontos.
Ha tényleg erős telefont szeretnél,akkor mindenképp gondolkodj egy Note 2-3 vasarlasaban.
De ott vannak a Sony Xperia Zl,Z,Z Ultra.
Nexus stb..ezek minőségi és jó telefnok,amik persze hardver erossegben sem gyengék. De a HTC M7-M9 és fentebb lévő telefonok is erősek,a Huawei "Honor" névre hallgató eszközök pedig különösen erős nagy kijelzos telefonok.
LG G4
Google Nexus 6P
Samsung Galaxy A9 (még meg sem jelent, egy hónapon belül fog :D)
Motorola Moto X Style
LG V10
Samsung Galaxy S6
Samsung Galaxy S6 Edge +
Samsung Galaxy Note 5
Motorola Moto X Force,Play.
Motorola Nexus 6.
Huawei Nexus 6P.
LG Nexus 5X.
Huawei P8.
LG G4.
Samsung-ot a rövid szoftveres támogatás miatt nem vennék,Sony-nak is ugyan ez a problémája.A Nexus-ok és a Motorola-k pedig 2-3 évig támogatva vannak ami egy csúcs készüléknél sokat számít mert ilyen az ember hosszú távra tervez nem fél évre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!