Érdemes iphone 5s-t venni?
Figyelt kérdés
Sok véleményt hallottam már róla, mind különböző volt. A legtöbb ember meg van vele elégedve, de olyat is hallottam hogy valaki csak 1 hónapig tudta használni. Segítsetek:|2016. jan. 2. 22:24
1/4 anonim válasza:
Érdemesnek nem érdemes, mert olyan dolgot úgyse lehet vele csinálni mint amit egy olcsóbbal se lehetne. Csak annak érdemes aki jobb híján meg akar felelni az IQ bajnok társainak.
2/4 anonim válasza:
Ne vedd meg azt a szart....
Ott a Sony Xperia M5
Vagy a Htc M9
Vagy a Huawei p8
Vagy Samsung Galaxy s6
Annyi jo telefon van 100-150 közt mièrt pont a iphone 5s?
Inkább gyűjts egy Iphone 6-ra de ne 5s-re kèrlek 2016 van jön hamarosan az iphone 7
3/4 anonim válasza:
Ahhoz képest, hogy szar nálam több éve jó szolgáltatot tesz. Persze ha most vennék akkor én is újabbra gyűjtenék.
Egyébként a sima 6 és az 5S között nincs akkora különbség, hogy megérje váltani, 5S-ről 6S-re érdemes csak.
4/4 anonim válasza:
Ha tetszik és kielégíti az igényeid akkor igen. Én másfél éve vettem 4s-t mert nagyon tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!