Samsung Galaxy S3 vagy Huawei P8? Melyik jobb és miben?
Cserélni akarom az S3-at a P8-ra, annyi hogy az S3nak a képernyõje megrepedt, de alig látszik, a Huaweinek pedig a háta ugyanígy megvan repedve/törve, ahol van a kamera, de ezek nem befolyásolják a müködését egyiknek sem.
Megérné elcserélné? Melyik mivel/miben jobb?
Illetve honnan lehet tudni, hogy a Huawei eredeti?
Általános célokra jó telefonok, de azért bőven meg lehet akasztani őket. S3-asom gyári, főzött romokkal is bizonyos idő után laggol és csak általános dolgokról beszélek, semmi komolyról.
Ha sokat használod a telefont akkor mindenképpen valami komolyabbat vegyél.
Azért észrevevõdik az idõvel, szerintem.
Azt, hogy a P8 eredeti, vagy egy replika, hogy lehet megtudni? Vagy P8-ban még nincs replika?
Hogy van-e garancia rá, azt nem tudom. De a tesztet megfogom csinálni és meglátjuk. A ram meg ilyen dolgok ugyan azok, megnéztem neten is mi van benne, és stimmel!
Még a súlyát fogom megnézni, azt mondják a replikáknak más a súlyuk, könnyebbek. Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!